bu 101 milyon kişisel veriyi çalıp savcıları tehtit edince hemen olaya girdi savcılık.Vermesi bir şeyi değiştirmiyor. Hala orada elini kolunu sallaya sallaya geziyorlar. Telegram hiç güvenilir bir uygulama değil
Yoksa Umurlarında değil.
bu 101 milyon kişisel veriyi çalıp savcıları tehtit edince hemen olaya girdi savcılık.Vermesi bir şeyi değiştirmiyor. Hala orada elini kolunu sallaya sallaya geziyorlar. Telegram hiç güvenilir bir uygulama değil
Doğru kullanabilirsen redditPanelciler sadece discord'da yoktu ama kapatılması için bir bahane oldu, tamam discord çok iyi bir yer değil'di belki ama hangi sosyal medya iyi?
Aktif Reddit kullanıyorum orda da sansür olayı tek tuşla özgür olduğu için orası da biraz sıkıntılı. İyi dikkatli kullanman gerekiyorDoğru kullanabilirsen reddit
Wowturkey'de gelişince birilerinin gözüne batacak illakiAktif Reddit kullanıyorum orda da sansür olayı tek tuşla özgür olduğu için orası da biraz sıkıntılı. İyi dikkatli kullanman gerekiyor
Bazı kişilerin verildi (içeriden bilgi)Panelcilerin (Kişisel Verileri çalıp satanlar) verisi istendi verilmedi erişime engellendi.
Affersiniz ama bu neredeyse bütün büyük platformlarda olan bir sorun!Yıllardır Discord kullanan birisi olarak Santaj'a Tehtit'e uğradım. müstehcen videoların yanı sıra cinayet videolarıda var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.