A
Aspilsan
Filoya alınan Akilar lf12lerde lf25lerde Otokar kent xllarda hepsi özel üretim zaten.
Hayırlı olsun güzel görünüyor otomatik çizgi takibi olayıda çok iyi yolculu testler önemli onları tam dolu halde geçmesi lazım.Test çalışmaları başlamış. İETT Genel Müdürü İrfan Demet’in paylaşımı:
Teknoloji gelişiyor ayak uydurmak gerek bu sistem başarılı olursa metrobüsü kullananlar biraz daha rahat eder ama bu hat için ben artık metro sistemine geçilmesi gerektiğini düşünüyorum gerekli metro hatları bittikten sonra bu hatta dönüştürülmeli.Otonom sürüşler için metrobüs hattının belli bölgelerine bu çizgiler çizilmiş. Küçükçekmece’de hafta sonu görmüştüm.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.