Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Belediyeye gittim. Vergiler yüzde 238 artmış. 23 bin ödemiştim. 78 bin olmuş.
Cumhurbaşkanı yüzde 100'ü geçmesin demişti, kendi belediyeleri 2 kat yaptı dedim. Davanı açarsın takibini yaparsın dedi.

Yukarı Haçıl için konuta dönmesi adına yapılacak bütün çabalar beyhude. ABB nin 2038 yılı Çevre düzeni planında organize sanayi bölgesi olarak düzenlemeleri yapılmış. Biz sanayi/ticari olmasını artık içimize sindirelim ve plan notlarının hayrımıza olması için dua edelim. Kişisel fikrim planın bu yöne evrilmesinin kayıpları gidereceği yönünde.
IMG_3008.jpeg
IMG_3009.jpeg

Ticari olmasında sorun yok.
Biraz bilgisi olan zaten ticari olsun ister.
Sorun, rant görüp kendilerine çevirmeleri
Ne yapalım şimdi hocam. Biz istemezük mü diyelim. Turgut efendinin yaptığı planı da biliyoruz. Köprünün çıkışına ticari parseli koyup burası belediye hisselerinden oluşacak demediler mi? Aynısını Hisar planında bulvar kenarına yapmadılar mı? O parseller sonradan akaryakıt istasyonu imarı ile satılmayacak mıydı? Ben yıllardır hem zaman hem para kaybıma bakıyorum. Şu plan problemsiz geçip biran önce yapılaşmaya başlasın ki önümüze bakalım. Ne olursa olsun bu işlerde birilerinin cebi doluyor. Yıllardır ölümü gösterdiler, sıtmaya razı olmaktan başka çaremiz kalmadı.

Ne yapalım şimdi hocam. Biz istemezük mü diyelim. Turgut efendinin yaptığı planı da biliyoruz. Köprünün çıkışına ticari parseli koyup burası belediye hisselerinden oluşacak demediler mi? Aynısını Hisar planında bulvar kenarına yapmadılar mı? O parseller sonradan akaryakıt istasyonu imarı ile satılmayacak mıydı? Ben yıllardır hem zaman hem para kaybıma bakıyorum. Şu plan problemsiz geçip biran önce yapılaşmaya başlasın ki önümüze bakalım. Ne olursa olsun bu işlerde birilerinin cebi doluyor. Yıllardır ölümü gösterdiler, sıtmaya razı olmaktan başka çaremiz kalmadı.
Hem de 34574'ün köşeye benzinlik sokmuştu Altınok.
Yahu itiraz edilir, belli bir şey. Benzerini şimdi de göreceğiz gibi. 3-4 kafa parselde oyun var.

34574
34576
34528

Bu 3'ünde parsel büyümesi var.
Belediye kendini de sokmuş.

Hem de 34574'ün köşeye benzinlik sokmuştu Altınok.
Yahu itiraz edilir, belli bir şey. Benzerini şimdi de göreceğiz gibi. 3-4 kafa parselde oyun var.

34574
34576
34528

Bu 3'ünde parsel büyümesi var.
Belediye kendini de sokmuş.
Parsellerde DSİ’nin raporuna dere yataklarına gelen yerlerde kısmi kayma olacak. Onun haricinde sorun olacağını düşünmüyorum.

Geri