O zaman sıkıntı. Şaşmaz gibi, 80 lik 160 lık dükkanlar olursa çok iyi. Tutar da kocaman hangarlar olursa kötü.Keşke böyle çıksa. Eğer bağımsız bölümleri büyük tutarlarsa işte o zaman kriz olur
Kendileri işin içinde ve onlar yapacak ya o yüzden övüyor. Bana da "Bırakın o firma yapsın" dediler. Belki ben kendim yapacağım, teklifinizi kabul etmek zorunda değilim ki.Belediye tarafından Bana söylenen buranın alalade bi sanayi sitesi olmayacağı, yeni nesil vizyon projelerin yapılacağı.
Kendileri ilin içinde ve onlar yapacak ya o yüzden övüyor. Bana da "Bırakın o firma yapsın" dediler. Belki ben kendim yapacağım, teklifinizi kabul etmek zorunda değilim ki.
3 senedir vergi odemiyorum. Hiç hizmet verilmeyen yere vergi odememe gerek yok diye. Artışa ben de baktım hakket 3 kata yakın artis var. Cimere Çankaya ve Keçiören belediyelerini şikayet dilekçesi yazacağım. Adamlar resmen paralel bir devlet kurup ne kanun ne yasa tanıyorlar.Keçiören ilçesinde VERGİ VURGUNU var
Rekor Çankaya olabilir.Faiziyle alsınlar ne zaman paraya döner arsa o zaman. Yıllarca ödedim. Bir af çıkar öderiz olmadı. Ben düzenli odedimde ne oldu.O vergileri faiziyle alacaklar.
Pursaklar yüzde 95
Keçiören yüzde 238
Benim baktıklarım bunlar. Yenimahalle de 2 kat diyorlar. Rekor Keçiören
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.