Konut arsası isteyenlerHangi gerekle Itiraz ediliyor?
Konuttan sanayiye döneceğini Sağır İsmet duydu.Daha planı görmeden itiraz etmeyi düşünmek.. Bilemedim..
O bölümü geçeli çok oldu üstadım sen halen orada mısın? Konuttan sanayiye döndü diye itiraz edenin havasını alacağını çok önceden yazmıştım zaten. Sanayi tamam ama plan notları nasıl olacak? Çekme payı, yükseklik, emsal, minimum bağımsız bölüm büyüklüğü kaç metrekare vs.. Konutken yüzüne bakılmazken sanayiye döneceğini duyanlar yer aramaya başladı. İtiraz edenleri tek parselde birleştirip konuta çeviriyoruz deseler eminim ona da itiraz ederler. Hayırlısı bakalım..Konuttan sanayiye döneceğini Sağır İsmet duydu.
Kayma var. Planda görürsün o zaman gülersinYeri kayanlar nereden öğrenmişte itiraz edeceklerini söylediler![]()
Ben de açmayı düşünüyorum. Bu şirketi ve belediyeyiBen dava acmiştım 7 sene sürdü inanın fenalik gelmişti yorulmuştuk
Bunların hangi ada larda yeri varmış.. Bizi arayan soran olmadı. Tanıdığım birkaç kişinin de benden farklı adalarda yeri var. Onları da arayan soran olmamış.Konut olmasını isteyen varsa kusura bakmasın boşa yaşıyor.
Sanayi arsası 2 kat kârlı olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.