Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Bugüne Kadar Çalışmayanlar a YAZIKLAR OLSUN.Yiyip İçip Gezenlere Kendi Şahsi Menfaatleri İçin Çalışanlara Hertürlü Pisliği Yapanlara YAZIKLAR OLSUN.Yalan Dolanla Torpille Hile ve Sahtekarlıkla Rüşvetle Haraçla Görevini Makamını Yetkisini İmkanlarını Kendisine Kullanarak Zengin Olan Mal Varlıklarının Haddi Hesabı Olmayanlara YAZIKLAR OLSUN.Sözde Dürüst Efendi Görünüp Gerçekten Hertürlü Haltları İşleyenlere ve Bu Şekilde Şatafat İçinde Yaşayanlara YAZIKLAR OLSUN.Vicdanı Merhamete Allah Korkusu Olmayan Vatanı Milleti Devleti Dini Bayrağı Milli Marşı Ezanı İçin Bize Canları ile Vatanımızı Teslim Eden Şehitletimizi Düşünmeyen Çalışmayanlara Yüzsüzler Utanmazlara Sahtekarlara YAZIKLAR OLSUN.ALLAH HARAM YEYİNLERİN BOĞAZINDA BIRAKSIN. ALLAH HESAPLARINI BU DÜNYADA SORSUN.ALLAH BUNLARI REZİL RÜSVA ETSİN.

Konuttan sanayiye döneceğini Sağır İsmet duydu.
O bölümü geçeli çok oldu üstadım sen halen orada mısın? Konuttan sanayiye döndü diye itiraz edenin havasını alacağını çok önceden yazmıştım zaten. Sanayi tamam ama plan notları nasıl olacak? Çekme payı, yükseklik, emsal, minimum bağımsız bölüm büyüklüğü kaç metrekare vs.. Konutken yüzüne bakılmazken sanayiye döneceğini duyanlar yer aramaya başladı. İtiraz edenleri tek parselde birleştirip konuta çeviriyoruz deseler eminim ona da itiraz ederler. Hayırlısı bakalım..

Kayma denilen şey DSİ nin dere yatakları raporuna göre planın düzenlenmesi. Aynı şey Karakayanın son planında da oldu. Dere yatağına denk gelen yerler yeşil alan olarak hazırlandı ve o kısımdaki hisse sahipleri en yakın parsellere verildi. Üst haçıl bölgesi kuzey rüzgarlarının şehre giriş noktalarından biri olması sebebiyle konut olması durumunda 6-7 kat üzerine imar planı yapılması mümkün görünmüyor. Allah yüzümüze baktı da kökten değişti. Şuan metresi 7-8 olan yer Sanayi-Depolama ile 12-15 aralığına zıplayacak.

Sadece şunu söleyım çok para vereceksiniz dava bedava değil 2022 bitmişti ozamanlsr yine para değerliydi şimdi ne kadar bilemem ben kazandımda ne oldu para buhar oldu bekleye bekleye

Geri