Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Üst haçılın peşkeş çekildiği şirket aslında kimin !!!
Belediye başkanı parti değiştirip kendini güvene mi almak istedi !!!

Yakında ortaya çıkacak

Sayıştay raporunda yazılanları okudum da biz de burada imar falan bekliyoruz :)
Bağlum olsun, Haçıl olsun çok uzun yıllardır imar ruhsat falan bekliyor.

Sayıştay raporuna göre belediye bütçesinin yüzde 73'lük kısmı personel gideri olarak gösterilmiş.
Biz de ruhsat falan soruyoruz.

1979 da 400 m2 olarak aşağıhaçıl bölgesinden alınan arsamız şu an 180 m2 ve üst haçılda. 46 yıl olmuş, sonuç yok sebep olanlardan rabbim hesap sorar.
Sizden ricam bundan sonraki süreçte gelişmelerden bu forumda bilgi verirseniz sevinirim. İmarın bu şekilde onaylandığını varsayalım. Ne yapalım. Çok teşekkürler şimdiden.

1979 da 400 m2 olarak aşağıhaçıl bölgesinden alınan arsamız şu an 180 m2 ve üst haçılda. 46 yıl olmuş, sonuç yok sebep olanlardan rabbim hesap sorar.
Sizden ricam bundan sonraki süreçte gelişmelerden bu forumda bilgi verirseniz sevinirim. İmarın bu şekilde onaylandığını varsayalım. Ne yapalım. Çok teşekkürler şimdiden.
Çevreyolunun geçeceği yer 4 kez değişti.
Kepçeler kırıldı. Yatır var diye kaydırıldı. Siz o dönemde almışsınız. Zaten bu haçıl bölgesi uğursuz. Bazen inanmak gerek, uğursuzluğun nedenleri olabiliyor. Birileri anlatsa inanmazdım. Babamla gözümüzle görüp şahit olduk. Kamyonların tekeri patladı, kepçeler kırıldı.

Çevreyolunun geçeceği yer 4 kez değişti.
Kepçeler kırıldı. Yatır var diye kaydırıldı. Siz o dönemde almışsınız. Zaten bu haçıl bölgesi uğursuz. Bazen inanmak gerek, uğursuzluğun nedenleri olabiliyor. Birileri anlatsa inanmazdım. Babamla gözümüzle görüp şahit olduk. Kamyonların tekeri patladı, kepçeler kırıldı.

Forum avm önündeki ego son duraklarını forum avm ve otoban arasındaki bos araziye taşımışlar. Bölgede son günlerde yoğun bir alt yapı ve yol açma çalışmasi var.

Geri