Bu ay ilçe Bütçe görüşmeleri ile geçti.Bu hafta ek gündemle yukarıhaçıl imar kararı çıkabilir
Bu ay ilçe Bütçe görüşmeleri ile geçti.Bu hafta ek gündemle yukarıhaçıl imar kararı çıkabilir
Neyi nerede okuyacaksınız ?Nerde okudunuz bende okuyum hangi sayfada
Adamlar her ada dan irili ufaklı hisse almış. Şimdide 2 senelik zaman zarfında hissedarı oldukları yerlerden hisse alanlara ya şu paraya bana satacaksın ya da mahkemeyle alırım diyor. Mesele bu değil mi?Şufa falan yok ortada siz olayı yanlış anlamışsınız
Usta sen olayı çok yanlış anlamışsın.Bu mağduriyetlerin tamamı 3 kuruş tapu harcından kaçmaktan dolayı oluyor. Hisseli arsa yatırımında bırakın aldığınız net rakamı 10-20 fazla ödeyip fazlasını göstermek gerekir. Herneyse olan olmuş artık. Bu meseleler ilk duyulmaya başlandığında çözümünün ne olduğunu açık şekilde yazmıştım ama kulak ardı edilmiş. Şufa davaları bölgenin genelini veya imar çalışmalarını etkilemez. Bu davalar önalma hakkı davasıdır ve kişisel davadır. Hukuki yönden her şey onların lehine. Hayırlısı olsun..
5 bine ben alırım ya da ihalede 3 e 4 e kapatırım uğraştırma kafasındalarAdamlar ya bana imza atacaksın yada izalei şuyu ile arsayı komple ben alacam diyor
Üçkağıt ya.Hee bide o var. Arsanın zaten %50'si çekmeye gidecek diyo. Ulan sanki tarladan yeni imara giriyoda %50 gidecek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.