Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne dediğimi görüşmeye giden anlar, bence arka planda büyük bi mevzu var bu kadar erkenden bu kadar emin adım atmak için bazı güvenceler lazım

He kabul etmiyosanda davayla alacam arsanı parası mukabilinde diyo

imar söylentilerinden önce emlakçılar birisinin mal topladığını söylüyodu demekki o kişi buydu. Malın bi kısmını toplayınca ihaleye bağlayacağı para dışardan ihaleye girecek müteahhide göre %50 az olacak dolayısıyla rakibi olmayacak ve evet dediğiniz gibi ucuza kapatacak

İşin diğer boyutu zaten adam adaların hepsini birleştirteceğini söylüyo mesela benim arsamda payı yok eğer gizli ortak değilse nasıl davalık olacaz dedim adaları birleştirince ortak olacağız diyo

imar söylentilerinden önce emlakçılar birisinin mal topladığını söylüyodu demekki o kişi buydu. Malın bi kısmını toplayınca ihaleye bağlayacağı para dışardan ihaleye girecek müteahhide göre %50 az olacak dolayısıyla rakibi olmayacak ve evet dediğiniz gibi ucuza kapatacak
KDV derdi de olmayacak. Dışarıdan alacak biri bir de yüzde 20 KDV verecek.

Birçok ihalede bulundum. Hissesi olan daima avantajlı olur. Gideceği rakamı tahmin eder. Genelde davayı açan kendine güvenir. Ayaş ilçesinde Vakıfbank 3 tane ev sattı. Muhammen bedelin 1 rakam üstüne gitti. Para parayı getirir. Vaktinde 500 bin eden evler 180 binden ihaleye çıktı. Katılım yok gibi bir şeydi. Olur mu olur yani. Haçılda 20 dönüm bir parsele 40 milyon açılış rakamı konsa hangi hissedar alabilecek. Kim katılım bedelini yatırabilecek. Hadi biri çıktı 50 milyonu vurdu. Şirket 60 milyon verir yine alır metrekaresi 3 bin liradan. Muhammen bedel düşük olur. Çünkü rayiç bedeli çok düşük. 1000 lira falan. 10 bin 15 bin diyoruz ya gidin bakalım rayiç bedel alın. En fazla 1000 liradır.

Beni de aradilar.Dukkan yapılacağını anlattılar. Şehir dışında yaşadığımı söyleyince telefonda proje bilgisi verdiler. Onların anlattığı benim hisseme göre yüzde 25 civarında bana dükkan vereceklermiş. Ben yorum yapmadım. Herkesi nasil ikna edeceklerini sorunca bu mealde birseyler anlattı. Yani kucuk hissedarlari bir sekilde ikna edeceklerini özellikle anlattı.Sirketin başındaki ismi sordum. Biraz İnternet'e arattım bilgi bulamayınca mesaj attım.yeni kurdukları dediler

Evet yeni kurmuşlar eski ortaklarından ayrılmışlar vs. Bende bi bilgi bulamadım, Ben kaç yıldır bu projeye hazırlanıyorum burayı imara sokanda benim dedi açık açık

Bide benim anladığım haçılın mk yapı tarafındaki kısmına 200 dükkanı hissedarlara yapacak. Esas projesi kendisine çevre yolu yanındaki taraf

Belediye diyor kı "Bizim bilgimizin dışında bir olay"

Ulan beni yiyemezsin. Siz giderken ben eve geldim soyundum bile.
Bu kadar insanın bilgisini belediyeden aldın. Yarın bir gün ada parsel birleştirmesini yapacaklar. Belki de kendi adamları. Belki dediğime bakmayın. Son 2 yılda Ankara ve Keçiören ihalelerini kimin oğlu almış bir bakın. Neden parti değiştirmiş bir düşünün. Konuşacak çok şey var da gerek yok.

Şeytanın avukatlığını yapıp senaryo yazalım. Belediye demiş olabilir mi ki ?
Acabaaaaaaaaaaa.

Burayı biz yiyelim. Odalar plancılar belediyeler zaten bizden. İmarı sanayi yapalım. Tüm itirazları red edelim. Ön tarafa bi BENZİNLİK bi de yanına AVM koyalım. Tam çevreyolunun ağzına. Parselleri sağa doğru itekleyelim. Tüm parselleri komple bir kişi alsın. Biz de buna kılıf hazırlayalım. Alan kişi de bize yüzde 20 pay versin. Vatandaşın elinden arsaları ucuza toplasın. Olmadı ihale ile toplasın. Kazan kazan yapalım demiş midir

Acabaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Sadece senaryo

Telefonda 100 metrekarelik dükkan dediler.Siz aynı bilgiyimi aldınız. Bu arada ilk burda konuşulan 0.5 emsal 9.5.metre yükseklikle proje yapmışlar.

Beni de aradilar.Dukkan yapılacağını anlattılar. Şehir dışında yaşadığımı söyleyince telefonda proje bilgisi verdiler. Onların anlattığı benim hisseme göre yüzde 25 civarında bana dükkan vereceklermiş. Ben yorum yapmadım. Herkesi nasil ikna edeceklerini sorunca bu mealde birseyler anlattı. Yani kucuk hissedarlari bir sekilde ikna edeceklerini özellikle anlattı.Sirketin başındaki ismi sordum. Biraz İnternet'e arattım bilgi bulamayınca mesaj attım.yeni kurdukları dediler
Yüzde 50 varken 25 mi 🫣

Geri
Üst Alt