Ne olursa olsun. Belki ben kendim yapacamPeki nasıl projeleri. Size söylenen
Konu proje değil dostum, yaklaşımPeki nasıl projeleri. Size söylenen
Rayiç bedelden veya ihale muhammen bedelden. Belki yükselmez ucuza kapatırHe kabul etmiyosanda davayla alacam arsanı parası mukabilinde diyo
KDV derdi de olmayacak. Dışarıdan alacak biri bir de yüzde 20 KDV verecek.imar söylentilerinden önce emlakçılar birisinin mal topladığını söylüyodu demekki o kişi buydu. Malın bi kısmını toplayınca ihaleye bağlayacağı para dışardan ihaleye girecek müteahhide göre %50 az olacak dolayısıyla rakibi olmayacak ve evet dediğiniz gibi ucuza kapatacak
Mega Şaşmaz gibi deseneİşin diğer boyutu zaten adam adaların hepsini birleştirteceğini söylüyo mesela benim arsamda payı yok eğer gizli ortak değilse nasıl davalık olacaz dedim adaları birleştirince ortak olacağız diyo
Yüzde 50 varken 25 miBeni de aradilar.Dukkan yapılacağını anlattılar. Şehir dışında yaşadığımı söyleyince telefonda proje bilgisi verdiler. Onların anlattığı benim hisseme göre yüzde 25 civarında bana dükkan vereceklermiş. Ben yorum yapmadım. Herkesi nasil ikna edeceklerini sorunca bu mealde birseyler anlattı. Yani kucuk hissedarlari bir sekilde ikna edeceklerini özellikle anlattı.Sirketin başındaki ismi sordum. Biraz İnternet'e arattım bilgi bulamayınca mesaj attım.yeni kurdukları dediler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.