Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Geçmişte Ovacık merkez içinde Şufa davası çok duymuştum. Ama izleyi şuyu hiç olmamıştı. Çok mümkün görünmüyor. Hele bi plan çıksın da bi görelim nedir ne değildir..

ABB ile görüştüm. Bu ay gündem çok yoğunmuş ve birçok madde gündemde olmasına rağmen görüşülmemiş. Bugün de devam ediyormuş. Üst haçıl için Aralık ortasını bekleriz.

Slm arkadaşlar ben uzaktayım çok teşekkürler ederim bilgi verdiğiniz için işiniz güçünüz ras gittin sizin sayesinde bilgi alıyorum hepimiz aynı neden için buradayız

Keçiören Belediyesinde Planlama ve İmar Şubeyle Md.Yusuf Üzümcü ile (Yıllardır Orada Konulara Vakıf) İmar Md.Zeki Çevik'le İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bayram Beyle Başkan Vekili Tolga Çevik'le Sayın Başkan Mesut ÖZARSLAN'la Birebir GÖRÜŞÜP Bu Durumları Mağduriyetleri Anlatarak Acilen Çözüm Bulunması Bölgenin Hak Ettiği Yere Gelmesi Düzgün Bir Plan Proje ve Çalışmayla 50 Metrelik Yol ve Diğer Yolların Asfaltlanıp Alt ve Üst Yapınında Yapılarak Yapılaşmaya Açılmasını Talep Etmek Bu Konuda Yoğun Bir Çalışma Yapmak Lazım.Yoksa Bu Böyle Devam Edecek Görünüyor.Çünkü İşin İçinden Çıkılmaz Karman Çorman Bir Hal Aldı.Dahada Kötüye Gidiyor.DUR DEMEK İlgililer Bilgilendirmek Gerek.

Sayın Fatih Ünal 2024 MART Ayı Yerel Seçimler Öncesi 3 Vatandaşı Yanınıza Alarak Yukarı Haçil 50 Metrelik Yol Üzerinde Konuşturarak Bu Yol ÇUKUR ÇÖP REZİL ATIL Demiştiniz.Yanlış Hatırlamıyorsam O Zamanda Siz Nihat Yalçın Beyin Yerinde Yani ABB Ak Parti Grup Başkan Vekiliydiniz.Peki Bu Yol 2016 Yılı Nisan Ayında O Dönemki ABB BAŞKANI SAYIN MELİH GÖKÇEK TARAFINDAN 2,5 AYDA BÖLGENİN TÜM YOLLARI TAMAMI (OSTİMDEN YAKACIK YUKARI HAÇİL BAĞLUM SARAY ÇUBUK HAVAALANINA KADAR 50 METRELİK YOL İLE AŞAĞI HAÇİL-YUKARI HAÇİL-KARAKAYA VE BAĞLUM'UN TÜM YOLLARI) AÇILMASINA RAĞMEN SADECE YAKACIK KISMI ASFALT.10 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN NEDEN REZİL VAZİYETTE.TURGUT BEY HERGÜN PAZAR GEZİP DURDU.O ZAMAN SİZLERİN VE TURGUT ALTINOK'UNDA KEÇİÖREN'LİYE ANKARA'LIYA SEÇMENE VATANDAŞLARA BİR ÖZÜR BORCUNUZ YOK MU ACABA??.

Sayın ABB AK Parti Sözcüsü Fatih ÜNAL'ın ABB Meclisinde Yaptığı Konuşmaya İstinaden Kendisine Yazdığım Yazı.

Son düzenleme:
Kusura Bakmayın Yanlış Anlamayın Ama Keçiören Belediyeside Belediye Encümen Üyeleride Çalışmadılar.Hep Başka İşlerle Uğraştılar Gezdiler.Yıllarca Kendilerindeydi Heryere Onay Verdiler Keçiören'i Köy Gibi Bıraktılar.Yukarı Haçil'i Ben Aldığımda Çakırlar Tarlaydı.Peki Şimdi Çakırlar Nasıl Yukarı Haçil Nasıl?
Mustafa AK Olmalıydı.Ancak ABB sine Sayın Bahçeli Turgut Altınok'u İsteyince Turgut'ta Keçiören'e Mustafa AK'ı Değil Zafer Çoktan'ı İstedi.Dikkat Edin Ankara ve İlçeleri En Son Açıklandı. Herzaman İstanbul En Son Açıklanırdı.Sonuç ORTADA.

07 EKİMDE KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÖZARSLAN'A YAZDIĞIM YAZIYA İSTİNADEN KENAN AKÇAHANOĞLU İSİMLİ BİRİSİ MESSENGER'E KONUYLA İLİGİ GÖRÜŞMEK İSTİYORUM DİYE TELEFON NUMARASI BIRAKMIŞTI ÇOK SONRADAN GÖRDÜM ARADIM KİM OLDUĞUNU SORDUM GAZETECİYMİŞ HERHALDE KEÇİÖREN'DE YEREL BİR GAZETE YAZIYLA YANİ YUKARI HAÇİL İLE İLGİLİ RÖPÖRTAJ YAPMAK İSTİYORMUŞ KABUL ETMEDİM.
KENDİSİ ZATEN BİLİYOR KENDİSİDE ARAŞTIRABİLİR.
ARKADAŞLARIN BİLGİSİNE

Şükrü bey, Zafer bey ve Fatih bey arasında kalındı. Turgut Altınok, parti binasına Zafer bey ile geldi. Resmen kol kola. Orada işte olan oldu. Keçiören de tokadı vurdu.

Kenan Akçahanoğlu, Yukarı haçılı bilmez. Yerel gazeteciler dernek başkanıdır. Akdeniz bölgesine hakim.
Mesut bey sene sonuna imar sorunu tek bir yer kalmayacak demişti. Bekliyoruz

Son düzenleme:
Tcuab2023 sizin arsanız hangi ada parselde benim gibi galiba sizde çok beklediniz şu bitmeyen imarı
İlanlarda fiyatlar düşüyor ne düşünüyorsunuz ?tabi yukarı Haçlıdan bahsediyorum

Geri