W
WowTurkeySevdalısı
Sonu davaee sonuç ne olacak milletin arsasını habersiz çiçekçilere mi tahsis edecekler?
Sonu davaee sonuç ne olacak milletin arsasını habersiz çiçekçilere mi tahsis edecekler?
İyi bir şey mi, anlamadım...Yenimahalle İlçesi İvedik Mahallesi Karayolları Kampüs Alanı ve çevresinde 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.
Yenimahalle İlçesi İvedik Mahallesi Karayolları Kampüs Alanı ve çevresinde 1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.
Kop arsaları da vatandaşın ise ona da gelemezler. Belediyenin tek tapu kop arsası varsa oraya gitsin. Belediyenin haçılda tek tapu kop arsası yok.Anca akmu arsalarına çiçekçi gelebilir diğer yerlere gelemezler kendi yerleri bile olsa çünkü hisseli muafakatname olmadan olmaz. Yaparlarsa bende kendi hisseli arsama ticari faaliyet gösteren yer açarım. Onlara yer gösterip bana git diyemezler. Ben sanmıyorum y. haçıl a yapılacağını muhtemelen yakacık mesire alanı tarafına gelir çiçekçiler oda gelirlerse.
Yer göstermişler. Sanırım rastgele gidin yapın demediler. Arsa sahipleri ile anlaşın demiş olabilirler. Arsa kiralama gibi...Geçen ay köpek barınağının üstünde belediyeye ait olan 13 dönüm civarında yeri ve aşağı haçılda 8 dönüm civarı yeri kiraya verdiler. Sözde bir miktar konteynır koyabilecek ve iş makinalarının garajı olacak vs. mahiyette idi.
T.C. Keçiören Belediyesi İlçemizde Bulunan 2 Adet Taşınmazın Kiraya Verilmesine İlişkin İhale
Bu şekilde yazarsanız çıkar. Ancak bu işleri bilirsiniz. Büfe açacaksın diye yer verirler, adam oraya devasa bi kafe açarBen Şahıs malını kiraya verebileceklerini düşünmüyorum.
Eğer öyle ise kiraya verenin vay haline diyorumYer göstermişler. Sanırım rastgele gidin yapın demediler. Arsa sahipleri ile anlaşın demiş olabilirler. Arsa kiralama gibi...
Çiçekçiler gelmesin usta. Ben HİSSEmin olduğu yerde istemem. Onları çıkarmak da zor olur. Müteahhit de sıcak bakmaz.Ayrıca ben yukarı Haçıl için gidip gelinerek bilinirliği artıracak bu tarz faaliyetleri olumlu buluyorum. Sincan’ın bilmem neresi yada Kazanın bilmem ne mahallesini herkes biliyor ama şehrin içinde olan bu bölgeden kimsenin haberi yok
Çıkmazlar. Büyük sorun. O parsel kirlenir, müteahhit de girmez.Eğer öyle ise kiraya verenin vay haline diyorumOnlar bi girerse çıkaramazsın
![]()
Yapılmadığı için belediye yer göstermiş.Daha parselasyonu bile yapılmamış bi alanı kim ne hakla kiraya verecek. Olmaz o iş bence.
İmkansız da gelip yerleşir falan uğraşırızHisseli parselde kendi arsası kadar olan yeri kiraya verebilmesi için bütün hissedarlardan onay alması gerekir. Öyle bişey olamaz
Hocam Yukarıda attığım 2 parselin kiraya verilmesini izlersen Belediye PARK alanını kiraya veriyor. Bu şekilde bi planlama varsa o şekilde faydalı olur diyorum. Yoksa şahsi parsellere tabiki zararı olur.Çiçekçiler gelmesin usta. Ben HİSSEmin olduğu yerde istemem. Onları çıkarmak da zor olur. Müteahhit de sıcak bakmaz.
Hocam Yukarıda attığım 2 parselin kiraya verilmesini izlersen Belediye PARK alanını kiraya veriyor. Bu şekilde bi planlama varsa o şekilde faydalı olur diyorum. Yoksa şahsi parsellere tabiki zararı olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.