Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 17 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

İmkanım olsa bu fiyatlara baya yer alırdım. Şuan sadece arsada değil genel anlamda piyasa durgun parası olan için fırsat gibi. Normal değeri en az 8000 civarı.

• Beğen
Tepkiler: sdt0666
Normal değerini bilmem ama rağbet az görünüyor. Piyasa hareketli olsa 2 milyonluk eve 3 milyon isterler. Aynı kapıya varıyor.

Bulvar cepheliler iyi tamam da yerlerde kayma olursa korkusu var. Belki de belediye yerleri çorba edecek. Ön tarafları kendine alacak. Benzinlik ve otel konuşuluyor.

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Screenshot_20250119_141953.jpg

Screenshot_20250119_141939.jpg

Screenshot_20250119_142018.jpg

Screenshot_20250119_142005.jpg

Screenshot_20250119_142027.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
Sabah sabah belediyeye sordum. Üst haçıl çizim başlamamış. Görüşler alınmış, mahkeme kararı esas alınarak çizilecekmiş.
6 kat

6-8 yıl demen lazım. 1 hafta önce inşaat ruhsatı 10 yıl sonra diyordun BEDRİ bey 😁 1 haftaya kadar 6 kat meselesinde de yorum güncellemeni bekliyoruz 😁😁 Sen 6 kat vs. diyerek kelepir mal bulamayacaksın. İstimlak olacak falan dersen belki muradına erersin 🤣

Okuduğun yeri değiştir. 6-8 aya ruhsat olur demedim. Plan çizimini dedim. Çizecekler de nolacak .d Yine itiraz yine dava. Onaya git gel ortada bohça gibi sallanacak.

Bakalım yeni yönetim de çökecek mi.
Çevre yolu kenarları avm, benzinlik vs olursa şaşırmam. Basarım itirazı ve davayı. İnşallah Sedat beyin dediği şekilde olur.

• Beğen
Tepkiler: Bedri18 ve sdt0666

Konu görüntüleyen kullanıcılar