46 tünelin hepsi Eşme-Salihli arası mı?toplam 46 tünel var ama ne kadarı bitirildi bilgi yok ya da ben bulamadım.
toplam tünel sayısı ayrıca 40,7 kilometre uzunluğunda 49 tünel, 25,5 kilometre uzunluğunda 67 viyadük, 81 köprü, 781 menfez ve 177 üstgeçit ile 244 altgeçit inşaa ediliyor.46 tünelin hepsi Eşme-Salihli arası
Şuan böyle tam bilgi yok ilerleyen zamanlarda ancak açığa çıkarHattın genel ilerlemesi şuan yüzde kaçta?
Hasdal’da yapılması planlanan, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi hastane ve yeni kampüs inşaatı, çürümeye terk edilmiş durumda malesef… Bu konuda bilgi sahibi olanların bilgi paylaşmasını ümit ediyorum.
Ankara- İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı Yapımı T4 tünelinde nihai beton kaplama kemer imalatlarımız tüm hızıyla devam etmektedir.
Kaynak: Furkan Emin DİNÇER (Linkedin)
Ekli dosyayı görüntüle 72684
Ekli dosyayı görüntüle 72685
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.