Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 112 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

  • #2,222
Hocalarım bu konu ne hit yaptı be ne dönüyor burda da 2k+mesaj var
 
  • #2,224
Protokol yolunda asfalt serimi başladı mi çalışmalar ne durumda bilen var mi . Bir arkadas arada resim paylaşıyordu keske paylaşsa gene. Bizim gibi sehir dışında olanlar icin faydalı oluyor
Bağlar caddesinden görüntü bu şekilde

IMG_20250712_123022.jpg


IMG_20250712_123020.jpg


IMG_20250712_123018.jpg


IMG_20250712_123004.jpg


IMG_20250712_122945.jpg


IMG_20250712_122941.jpg
 
  • #2,230
Esenboğa metrosu ile ilgili bakanlıktaki arkadaşım ile görüştüm. Eylül Ekim gibi proje bilgilendirme toplantısı olur dedi.
Etlik şehir hastanesi dikkate alınarak KUYUBAŞI ile ESENBOĞA arasına 7-8 durak olacak şekilde metro hattı, Çubuk için ise tramvay hattı projesi çiziliyormuş. Bağlum söz konusu değil. Pursaklar ağırlıklı bir proje göreceğiz.
 
Son düzenleme:
  • #2,231
...

Kuzey Yıldızı Vadisi Parkı Durağı

Pursaklar Belediyesi Durağı

Pursaklar Fen Lisesi Durağı

Ankara Fuar Alanı Durağı

...
 
  • Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #2,236
Esenboğa metrosu ile ilgili bakanlıktaki arkadaşım ile görüştüm. Eylül Ekim gibi proje bilgilendirme toplantısı olur dedi.
Etlik şehir hastanesi dikkate alınarak KUYUBAŞI ile ESENBOĞA arasına 12 veya 13 durak olacak şekilde metro hattı, Çubuk için ise tramvay hattı projesi çiziliyormuş. Bağlum söz konusu değil. Pursaklar ağırlıklı bir proje göreceğiz.
Zaten olacak buydu ki, Bağlum'a niye metro yapsınlar, Bağlum'da metro birçok kişinin umrunda değil ki zaten Bağlum yerel ve genel yönetimlerin de umrunda değil. İnşallah hakettiğimiz değeri alırız. Bunun için mücadele etmek elbette faydalı ama dediğim gibi yerel ve genel yönetimler için Bağlum bir önem arz etmedikçe ortalığı yıksak bile olacak en büyük şey bayırdırlık hizmetlerinde artış yani yollarda düzelme, park bahçe sayısı artışı, elektrik su doğalgaz kesintisinde azalma sonuç olarak daha şehire benzeyen bir yer olur.
 
  • 100
Tepkiler: TURAN46
  • #2,238
Yukardaki proje eski olan...yenisi daha yapılmadı...bakanın söylediği şu:yeni imar planları dikkate alinacak ve şehir hastanesi içinde olacak şekilde yeniden proje yapılacak....bu ifadeden ne anlaşılır....kuyubasindan Esenboğa ya gidecek metro şehir hastanesini nasil içine alır vede yeni imar planları dikkate alındığında eski proje nasil geçerli olur....onun için pesimist olmaya gerek yok...mutlaka Baglum da dusunulecektir.
 
  • #2,240
Keçiören İlçesi M4 hattının Şehitler-Forum Raylı uzatma hattı uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 30.05.2025 tarihli ve 103 sayılı Raporu Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.06.2025 tarihli toplantısında okundu.
 
  • Beğen
Tepkiler: TURAN46

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

  • WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.