Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Konu sahibi
Sosyal medyada Mesut ÖZARSLAN'ın AK Partiye geçeceği konuşuluyor. Böyle bir durum olursa Şehir Plancıları Odası yine imara planlarına dava açar diye düşünüyorum.

Sosyal medyada Mesut ÖZARSLAN'ın AK Partiye geçeceği konuşuluyor. Böyle bir durum olursa Şehir Plancıları Odası yine imara planlarına dava açar diye düşünüyorum.
Mesut Özarslan zaten CHP'li değil ki, Mansur Yavaş koydu onu Keçiören adaylığına, Mansur Yavaş bile kazanmasını beklemiyordu ona da sürpriz oldu. Fark ettiyseniz de son 1 yıldır Bağlum'u pek ağzına da almıyor

Yavaş'ın prensi
Portaş dostluğu var.
28 milyar lira

Böyle bir şey olabilir mi, bu nasıl zihniyettir, herkes şehir plancıları odasının ideolojik saplantılı olduğunu, CHP'nin arka bahçesi olduğunu biliyor, Belediye AKP'li ise dava aç, CHP'li ise dava açma

Emsal yoğunluğu, kent güzelliği vs...hikaye

Böyle bir şey olabilir mi, bu nasıl zihniyettir, herkes şehir plancıları odasının ideolojik saplantılı olduğunu, CHP'nin arka bahçesi olduğunu biliyor, Belediye AKP'li ise dava aç, CHP'li ise dava açma

Emsal yoğunluğu, kent güzelliği vs...hikaye
Eyer zemin etüdünden olumlu sonuçlar gelirse daha itiraz edemezler etseler bile mahkeme direk ret eder diye düşünüyorum galiba eskiden zemin etüdü olmadığı için bole yapıyorlardı

Yapracık toki tarafında oturuyorum 2 senedir yarım kalan inşaatlar bir anda patladı her yere yüksek kat inşaat dikilmeye başlandı. 3 ay önce boş olan yere adam çoktan çıkmış 10 küsür katı ne ara bitirdi inşaatı anlamadım. Burası dağ başı vızır vızır iş makineleri çalışıyor bu kadar yatırım alıyorken bağluma neden çivi çakılmıyor anlamıyorum

Geri
Üst Alt