Mesut Özarslan zaten CHP'li değil ki, Mansur Yavaş koydu onu Keçiören adaylığına, Mansur Yavaş bile kazanmasını beklemiyordu ona da sürpriz oldu. Fark ettiyseniz de son 1 yıldır Bağlum'u pek ağzına da almıyorSosyal medyada Mesut ÖZARSLAN'ın AK Partiye geçeceği konuşuluyor. Böyle bir durum olursa Şehir Plancıları Odası yine imara planlarına dava açar diye düşünüyorum.
Yavaş'ın prensi![]()
Keçiören ve Eyüpsultan belediye başkanı AK Parti'ye mi geçiyor? Mesut Özarslan ve Bülent Özmen AK Parti'ye mi geçecek?
Son dönemde birçok belediye başkanının kendi partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçmesinin ardından, benzer iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Bülent Özmen'in AK Parti'ye geçeceği iddia edildi. Peki...www.haberler.com
Böyle bir şey olabilir mi, bu nasıl zihniyettir, herkes şehir plancıları odasının ideolojik saplantılı olduğunu, CHP'nin arka bahçesi olduğunu biliyor, Belediye AKP'li ise dava aç, CHP'li ise dava açmaSosyal medyada Mesut ÖZARSLAN'ın AK Partiye geçeceği konuşuluyor. Böyle bir durum olursa Şehir Plancıları Odası yine imara planlarına dava açar diye düşünüyorum.
Eyer zemin etüdünden olumlu sonuçlar gelirse daha itiraz edemezler etseler bile mahkeme direk ret eder diye düşünüyorum galiba eskiden zemin etüdü olmadığı için bole yapıyorlardıBöyle bir şey olabilir mi, bu nasıl zihniyettir, herkes şehir plancıları odasının ideolojik saplantılı olduğunu, CHP'nin arka bahçesi olduğunu biliyor, Belediye AKP'li ise dava aç, CHP'li ise dava açma
Emsal yoğunluğu, kent güzelliği vs...hikaye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.