Hayırlısı bakalım. 16 yıl önce 450 gram altın ediyormuş. Şu an 220 230 gram altın. Tarla harbiden uzun vadede kazandırmış!!!!!Çok Detay düşünüon bee Tcuab hislerini bile ele geçirmişarsan varmı yaslan arkana boşver yoksada hiç alma bu 6. Hisle uykuların kaçar yatamazsın uyku haram olur sana
![]()
Şimdi bu detay isteyen bi konu 16 sene önce 450 grama alınan arsa nerde kaç metre . 450 gram durmuş olsa hiç dokunmasan şuan hala yeni bir binada bi daire parası değil … ama arsa nerde kaç metre belkide 1.5 site dairesi getircek 3-5 sene içindeHayırlısı bakalım. 16 yıl önce 450 gram altın ediyormuş. Şu an 220 230 gram altın. Tarla harbiden uzun vadede kazandırmış!!!!!
Şimdi tcuab güzel bi tespit bak ben 16 sene önce almış olsam bağlumdan ki almazdım niye diycen 16 sene önce Atapark yeni başlıodu bırak uzağa gitme altı ovacık arkası kanuni bide Ankara genelinde gecekonduların yok edilip inşaatlaşmanın yeni başldığı bi dönem kalkıpta bağlumda boş tarlaya para gömmezdim iyi cesaret etmişsin o zamanlar … Aynı şuna benzio şuan 450 gram altını bozdur git Arılıktan 12 kat imarı var diye arsa al ev yapılcak diye bekle yada geldibulduda tarla al imar geçecek diye bekle akıl işi değil büyük cesaret işi olaya bide bu pencereden bakAynı paraya Çakırlar tarafında tarla alsam şimdi 4 daire gelmişti. Kat karşılığı verilse 2 daire. 8 den çarpsan 16 milyon
Bağlum'u 15'e katlamış.
16 ordan. 3 5 burdan.Şimdi bu detay isteyen bi konu 16 sene önce 450 grama alınan arsa nerde kaç metre . 450 gram durmuş olsa hiç dokunmasan şuan hala yeni bir binada bi daire parası değil … ama arsa nerde kaç metre belkide 1.5 site dairesi getircek 3-5 sene içinde
Mehmet abinin oğlu musunuz sizŞimdi tcuab güzel bi tespit bak ben 16 sene önce almış olsam bağlumdan ki almazdım niye diycen 16 sene önce Atapark yeni başlıodu bırak uzağa gitme altı ovacık arkası kanuni bide Ankara genelinde gecekonduların yok edilip inşaatlaşmanın yeni başldığı bi dönem kalkıpta bağlumda boş tarlaya para gömmezdim iyi cesaret etmişsin o zamanlar … Aynı şuna benzio şuan 450 gram altını bozdur git Arılıktan 12 kat imarı var diye arsa al ev yapılcak diye bekle yada geldibulduda tarla al imar geçecek diye bekle akıl işi değil büyük cesaret işi olaya bide bu pencereden bak
Sen hatayı 16 sene evvel yapmışsın16 ordan. 3 5 burdan.
Ömür de 250 sene değil ki.
3 5 in de garantisi yok. Belki 10 yıl
Yok başka biriyle karıştırdın büyük ihtimalleMehmet abinin oğlu musunuz siz
Teşekkür ediyorumYok başka biriyle karıştırdın büyük ihtimalle
Doğru. O zaman bu forumun hepsi hata yapmış.Sen hatayı 16 sene evvel yapmışsınbi öngörüyle bağlum adam olur demişsin olmamış ama o yıllarda da biri gel çakırlarda arsa al deseydi sana mesela derdin ki bomboş düzlük tarlanın ortası burdan bi yol olmaz derdin bağlum öylemi binalar var yerleşim var bağlum mantıklı derdin
![]()
bende onu düşünüodum bu forumda farklı bişey var diyeDoğru. O zaman bu forumun hepsi hata yapmış.
Buyuuuuuurrrrr olaylara bak fıkranın güzelliğine bakAzrail, Temel’in yanına gelmiş ve ; ‘ vaktin tamam, hadi gidelim!’ demiş.
Bizim Temel başlamış yalvarıp yakarmaya; ‘Bana beş yıl süre var, ondan sonra gel canımı alıyorsan al’ demiş.
Azrail kabul etmiş pazarlığı. Temel de kendi kendine; ‘Pilot olursam beni 10 bin fit yukarıda, havada, 700 kilometre hızla uçarken yakalayamaz, onu atlatırım’ diye düşünmüş.
Derken beş yıl çabuk geçmiş. Sonunda Azrail pilot kabininde Temel’in yanına dikilivermiş;
‘Sana verdiğim süre tamamlandı, hadi, gidiyoruz’ demişse de Temel yan çizmeye başlamış; ‘Tamam ben senden beş yıllık süre istedim ama, bak şimdi havadayız. Şimdi canımı alırsan iyi olmaz, çünkü uçağın içinde, 287 kişi daha var. Onlar ne olacak, bari onları düşün’ diye cevap vermiş.
Azrail; Ben hepinizi bu uçağa toplayana kadar neler çektim neler, bil bilsen’ demiş.
Bizleri de birileri Bağlum'a topladı ama kim.
Nasıl gülmeyelim yani insanın ömrü 250 yıl değilki dediğin yerde ben koptum yaniBu kadar gülecek ne var anlamadım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.