Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Bu iş düzlüğe çok bakmaz . Bakacak olsa sıralı şekilde Ege , Akşemsettin , Mühye , Yukarı Dikmen , Taşpınar , İncek , Beytepe bi hiç olması lazımdı … buraları bu hale getiren Doğukent bulvarı - Şehit savcı selim kiraz bulvarı oldu ! Eğer ki bu bulvar biterse ki bitmekten başka çaresi yok , Aynı zamanda Kayı caddesininde genişlmesi söz konusu sadece bu ikisini görelim siz o zaman bağlumu oturun izleyin

yok benimkide oraya yakın arsanın metrekaresine göre fikir yürüttüm
yok benimkide oraya yakın arsanın metrekaresine göre fikir yürüttüm

Bu iş düzlüğe çok bakmaz . Bakacak olsa sıralı şekilde Ege , Akşemsettin , Mühye , Yukarı Dikmen , Taşpınar , İncek , Beytepe bi hiç olması lazımdı … buraları bu hale getiren Doğukent bulvarı - Şehit savcı selim kiraz bulvarı oldu ! Eğer ki bu bulvar biterse ki bitmekten başka çaresi yok , Aynı zamanda Kayı caddesininde genişlmesi söz konusu sadece bu ikisini görelim siz o zaman bağlumu oturun izleyin
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum

Tabi istisnaları var ama onun da sebepleri var. Beytepe Koru metrosu güzergahında Bilkent Üniversitesi ve birçok bakanlığın üstünde olduğu için; geri kalan saydıklarınız ise bu Beytepe bölgesine ve Ankara'nın en lüks bölgelerinden GOP'a kolay ulaşabildiği için gelişti. Bağlum için de umutlarımızı Kuzey Çevre yolunun alternatifi olacak Protokol yoluna bağladık çünkü şehrin pahalı diyebileceğimiz Batıkent Eryaman bölgesinin Havalimanı'na daha hızlı gidebilmesini sağlayacak. Ama şunu da söyleyeyim BAĞLUM'A METRO GELMEDİĞİ SÜRECE BU TOPLU TAŞIMA VE TRAFİK İLE GELİŞMEMİZ ÇOK ZOR!!!

Yeni Peçenek diye bir bölge var TOKİ 4000konutluk bir proje uygulaması yaptı .Arsa fiyatları uçtu.Böyle bir proje yapılırsa Bağlum un 2,3.etaplarına belki o zaman fiyatlarda iyi bir artış olur Toki gittiği yere bölgeye hem alt yapı hem sosyal donatılarla gidiyor ..Yada sanayi ticari bölge uygulaması olmalı diye düşünüyorum.

Bağlum'a TOKİ girse şimdi bambaşka şeyler konuşuyor olurduk.
Yakacık'a TOKİ girdide ne oldu, Çevre Şehircilik Afet Konutları yaptı, yine de çok büyük bir fark olmadı

Maalesef Ankara'nın gelişim aksında Bağlum yok, Yakacık yok.

Ankara batıya ve güneye büyüyor, Bağlum eskiden şehir merkezinde idi, artık şehir merkezine uzak kaldı

Ulus, Kızılay eskisi kadar önemli değil

Abi siz ne anlatıonuz kurban olayım saçmalamayın yaa lütfen yaa .. Bazen düşünüyorum gerçekten nasıl böyle düşünebiliosunuz çok merak ediyorum ? Sincan peçenek dediğin yerler 2.8 emsali olan yerler çiçektepe !! Hiç gidip gördün mü ? Ekrandan bakmakla olmuo !! Ben çok gittim saraykent eski saraycık yeni yapılaşmaya başladı bağlıca bağlantısı özellikle orayı hareketlendirdi ! Şimdi peçenek - çiçektepe dediğiniz yeri size şöyle anlatayım . Düşünün ki dedeardında başlamış 20-25 inşaat bi anda , bağlum arılık sözde 12 katlı bölge uçtu kaçtı patladı , çiçektepe peçenek tarafı neyse arılık odur bana göre arılık 50-100 sene bekler peçenek çiçektepe arka parselleride 50-100 sene bekler . Tamam orda da büyük bir bulvar projesi var ama alan küçük bi alan değil devasa bi alan o çiçektepede 2.8 imarı olan esenlere sınırı en arka parsel arsalar 100 sene sonra başlar . Kaldı ki Toki diyosunuz kurban oluyum yapmayın toki nereye girerse ora BİTER ! Bugün duysam bağluma toki gircek altına üstüne bakmam satar geçerim ! Örnek - Yapracık , toki turkuaz , saraycık toki , bala abazlı , yenikent çoğlu - 29 ekim , kuzeyankara , zirvekent toki , güdül toki , altındağ başpınar toki , gültepe tokiler , diriliş tokiler , gölbaşı seğmenler tokiler … Ne kadar varsa hepsinide iyi biliyorum konuşuyorum , KAÇAK , GÖÇEK , İCRALIK , BİTİK , ARLI-ARSIZ , BAĞIMLI , TORBACI , ****** yatağı buna canı gönülden inanın … ordaki düzgün insanlar canını kurtarmaya çalışıo siz iyimisiniz ? Bakın abiler kardeşler ablalar ben bugün içerisinde bu bağlumu kötüleyenler yolu kötüleyenler için bitmedi kaldı yetişmedi öldü şöyle oldu böyle oldu diyenler için bizzat PROTOKOL YOLU BOYUNCA bi video çekeceğim 0554-750-24-90 numaram budur whatsapptan NOKTA koysanız anlarım bi grup kurcam pazartesi günüde neredeyse herkes katıldıktan sonra videoyu paylaşacağım kimseninde kafasında en ufak soru işareti kalmayacak ! Ben varım diyen whatsaptan nokta atsın ! Bu bağlumu bu kadar kötüleyenler kim ben anlamadım gitti dostmu düşmanmı belirsiz

Yani emeği geçen herkesten Allah razı olsunda burdakilere göre yol sadece bağlumdan geçen kısım . Hisar yakacık göbekten yol üstü geçerken bi resim atılıo asvalt başladı asvalt bitti çalışma var çalışma yok , Kırandağında bahçesi olan yol üstü giderken bi fotoğraf atıo çalışma var çalışma yok , çevreyolundan geçerken yolu gören çalışma var çalışma yok diyo , bu bi şaka olmalı ! Bu yol bağlumun değil bu yol ANKARANIN , bi ucu esenboğa bi ucu hurdacılar sitesi öyle haa diyince oldu bittimi olacak bumu bekleniyor yani ? Koooooca ulaştırma bakanlığı kırıkkaleden çalışkanlar petrole kadar yeni bir kırıkkale yolu yapacak elmadağın rampalarından herkesi kurtarmak için uraloğlu çıkmış 3 sene diyor ! Kırıkkale - çalışkanlar petrol arası inanın esenboğa - hurdacılar arası kadardır aralarında çok bi fark yok , seneye bitmesin 2027 de bitsin ama bittiğinde bu bağlumu kötüleyenleri görcem ben …

Bide Ankara Batı ve güneye büyüyor denmiş herkesin bi TÜRKİYENİN dilinde bu var … Allah aşkına güneyde çevreyolu köprüsünü geçtikten sonra ne var nereye büyüyor ? Bi Hacılar , ballıkpınar var oda çankayanın zengin emeklilerinin villalarının olduğu bölge var ÖTESİ ? Gel batıya yaşamkentten sonra çevreyolu köprüsünü geçtikten sonra ne var ? Allah aşkına biri söylesin ne var ? Bakın batıda güneyde çevreyolunu geçtikten sonra SARAYKENT harici ne var şuraya yatırım yapılır denilen yer nere ? Bilen abim kardeşim ablam bi yorum yapsın ? Bizde bilinçlenelim ?

Ulus kızılay eskisi kadar önemli değilse ulusun dibi iskitler bitikhane baktığın zaman suriyeli yatağı ama gel gör yeni adıyla Mia-1 - Mia-2 . Bağlumda 200 metre bulvara cephe arsa parasının 4-5 katını vercem birisi bana bu bölgeden 200 metre bi arsa bulsun ? Hadiiii ?

Batı diyosunuz güney diyosunuz , yaşamkenti geçtikten sonra taymek in olduğu tepeye kadar hadi eyvallah sonrası nedir ? Sağda yapracık toki solda turkuaz toki oralarda bitikhane millet canını kurtarmaya çalışıo … geç orayı ne var solda ballıkuyumcu gir projesine bak sadece konut alanı harici hiç birşey yok aso da malıköyde çalışan işçiler için düşünülen bi nevi toplama kampı alanı !! İlerisine git alcı , malıköy , türkobası … daha 6-7 sene önce radyodan taksitle ev satıyolardı ? Git bak 10 binadan 8 i yarım bırakılmış millet dolandırılmış yapan firar garip vatandaşta parasını bağlamış yol yok iz yok pencere taktırmış girmiş içine oturuo binaların içinde merdivenler hala beton korkuluk yok . Az daha git polatlı adamlar biz il olcaz diyolar ? Bi anlatın bu batıda para kazanan yer nere ? Yaşamkent bağlıca diyecekler bi sussun bağlumda 200 metre alacak paramız var yaşamkentte 30 metre kamu arsası almaya gücümüz yetmez onun haricindekiler bizide bilgilendirsin

Haaaa derim ki biri çıktı dediki susuz yuvaköy kazan tarafı derim ki sonuna kadar haklısın … bugün koca gimat kazana taşınıyo alıp başını gidecek , kazan bitik , ciğir , yenikent mustafa kemal , mülk tarafı arsa alabilen varmı onlar konuşsun ?

Haa bide güneyde Karagedik Ercan-Aydın var , Mng projesi , yavuz projesi , fatih sultan projesi … Beyefendinin 20 yıllık projesi yok uydu kent yok uzaykent … 20 sene olmuş daha hala kazma vuracaklar Ankaralıdan çok Konyalının işine yarar … Ankarada uydukent biri çayyolu tarafıysa , biri eryaman tarafıysa emin olun biride bağlum pursaklar olacak bundan kaçış yok …. Haa aksini iddia eden varsa piyasa fiyatının 300-500 tl altına şuan arsasını versin ben alcam hadiii

Bakın mesela şuan bağlumu beğenmeyenler , kavaklının girişinde bilmem kaç bin kişilik toki inşaaatları başladı dağın başını oymuşlar onlarca bina daha yeni yapılıyor bide yanında üniversite projesi varmış , karşısı karapürçek Ekin-Başak mahallesi büyük bi hastane projesi başladı yolları henüz daha yeni açıyorlar … Karapürçek tarafında kalan bölgeye bişey diyemem 🤷‍♂️ ama cesareti olan hadi tokiler başlamış üniversite projeside var şuan çalışan belki 20 tane vinç var bu alanın hemen yanı ortaköy - nenek gidin arsa alın … toki gelseydi bambaşka olurdu diyenler fiyatlarda gayet ucuz orda , bağlumu bize satın gidin cesaretiniz varsa tokinin yanından yöresinden arsa alın …

Vallaha 1.Etap için beklediğimiz tek şey imar etüd felan değil bana göre 1. Yolun bitmesi . 2. karşıyaka mahallesinin nüfusu karşılamaması .. ki karşıyaka şuan nüfusu karşılayamıyor imarda ruhsatta yakındır

1000227595.jpg
arkadaşlar burası Yeni Çimşit köyünden Saraycık a baglanan 50m lik yol , oradanda Bağlıca ya bağlanacak, yol bu halde ama biten binalara ve devam eden inşaatlara bakın, gelişecek yer bir şekilde gelişiyor. Yol falan bahane bence

Konserlerde uğratılan zarar nedeniyle,

Görevi kötüye kullanmak suçlamasıyla Mansur Yavaş hakkında da soruşturma izni talep edilmiş.

Geri
Üst Alt