Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Belediye demek maalesef siyaset demek. Bunu biz yapmadık.
Bakalım sene sonu geliyor.
Olmazsa Sütaş hissesi falan alırız.
Bu durumdan bende memnun diilim ama burda genel olarak konuşuyorum su parti bu parti diip konuşmak yanlış sonra tartışma çıkıyor bunu demek istiyorum gerek yok bole şeylere.
Sütaşada taktın:) hissen var galiba

Ankara'da, karşıt eski belediye bu yolu başlattı diye bu yolu mevcut belediye 7 sene açmadı. Bu sene mecbur kaldı artık. Trafik santim santim ilerleyince mecbur kaldı. Siyaset var maalesef.

Hayırlısı

Şu an yapmayanı da konuşalım yani.
Konuşma demek siyaset olur.
beyler siyaset le alakası yok bir yol yapılamaz mı bir konsere 69 milyon para verdiler bir yol açamıyorlar beni melih iilgilendirmez benim ve BAĞLUMLU NUN burda arsası var bu bölgenin burda yola ihtiyacı var 4 konser yapmayın bu yolu yapın yettiiiii yaaa

beyler siyaset le alakası yok bir yol yapılamaz mı bir konsere 69 milyon para verdiler bir yol açamıyorlar beni melih iilgilendirmez benim ve BAĞLUMLU NUN burda arsası var bu bölgenin burda yola ihtiyacı var 4 konser yapmayın bu yolu yapın yettiiiii yaaa
Saten bizde bu yol için burda mücadele veriyor konusyoz tartışıyoruz kesinlikle bu zamana kadar bitmesi gerekirdi

Yolun dışında birçok yatırım da lazım.
Merkezi hükumet Bağlum'u unutmuş durumda. Cumhurbaşkanı yılda 1 kez türbeye geliyor o kadar. Büyükşehir belediyesi de bu konuda sıfır.

Eskişehir yolu tarafını görüyorum da şaşırıyorum.

Yol asfaltlanır ve imar çözülürse, başka yatırımların gelmesi zaman alsa da işimizi görür. Yeter ki bunlar çözülsün. Zemin etüdünden haber var mı? Yazdım netmasaya daha dönüş olmadı, bilen varsa bilgilendirme yaparsa iyi olur.

Yolun dışında birçok yatırım da lazım.
Merkezi hükumet Bağlum'u unutmuş durumda. Cumhurbaşkanı yılda 1 kez türbeye geliyor o kadar. Büyükşehir belediyesi de bu konuda sıfır.

Eskişehir yolu tarafını görüyorum da şaşırıyorum.
O bölgede yaşayanlar da aksine istemiyor, biz buraya iğne ucu kadar değeri olan kurum gelse bayram edecez

Daha önce dediğim gibi Kızılay - Havaalanı metro hattında Bağlum yer almadı.

Yakın olarak Kuzey Ankara, Pursaklar merkez ve Pursaklar Saray var.

23161.jpg

Ankara YHT Garı
Hastaneler Altındağ
Demirlibahçe
Siteler
Güneşevler
Kuyubaşı
Etlik Şehir Hastanesi
Altınpark
Ömer Halisdemir
Kuzey Ankara Vadisi
Pursaklar Belediyesi
Sarayköy
Akyurt fuar alanı
Esenboğa havaalanı
Yıldırım bayezid üniversitesi

hayaller kurardık biz on sene önce. Şarkı yaptim artik kendime .pul oldu pul yatirim cok yazik 3 dairem 10 daire olacak diye vah ki vah .sat sam 2 daire anca oluyor .aldigim kiralarla bi daire daha alirdim .kafam rahat yaşardım .nasip diyelim
3,5 kg altın yatırdık 2004 yılında üzülme senden beterleri var .. 21 senemiz geçti 40 kere imar yapıldı bozuldu iptal oldu mahkemelik oldu oldu oldu.....

Pursaklar, buraları geçti.
Bağlum böyleyken Pursaklar ortada yoktu. 15 yıllık ilçe daha.
Üstadım ben en fazla Nisan Mayıs ayına kadar beklerim yerimi,baktım bir hareket yok satarım yerimi,2017 yılında buraya verdiğim paraya Pursaklar da giriş katta daire alabiliyordum,şimdi Pursaklar da giriş kat daire fiyatları 2.5m , benim yer yarım daire bile almaz, nereden bakarsan bak külliyen zarar

Geri
Üst Alt