Belediye demek maalesef siyaset demek. Bunu biz yapmadık.İmar ile ilgili tabikide belediyeyi konuşacağız eyer sen sütaşa basvuracaksan o seni ilgilendirir
Bakalım sene sonu geliyor.
Olmazsa Sütaş hissesi falan alırız.
Belediye demek maalesef siyaset demek. Bunu biz yapmadık.İmar ile ilgili tabikide belediyeyi konuşacağız eyer sen sütaşa basvuracaksan o seni ilgilendirir
Bu durumdan bende memnun diilim ama burda genel olarak konuşuyorum su parti bu parti diip konuşmak yanlış sonra tartışma çıkıyor bunu demek istiyorum gerek yok bole şeylere.Belediye demek maalesef siyaset demek. Bunu biz yapmadık.
Bakalım sene sonu geliyor.
Olmazsa Sütaş hissesi falan alırız.
beyler siyaset le alakası yok bir yol yapılamaz mı bir konsere 69 milyon para verdiler bir yol açamıyorlar beni melih iilgilendirmez benim ve BAĞLUMLU NUN burda arsası var bu bölgenin burda yola ihtiyacı var 4 konser yapmayın bu yolu yapın yettiiiii yaaaŞu an yapmayanı da konuşalım yani.
Konuşma demek siyaset olur.
Saten bizde bu yol için burda mücadele veriyor konusyoz tartışıyoruz kesinlikle bu zamana kadar bitmesi gerekirdibeyler siyaset le alakası yok bir yol yapılamaz mı bir konsere 69 milyon para verdiler bir yol açamıyorlar beni melih iilgilendirmez benim ve BAĞLUMLU NUN burda arsası var bu bölgenin burda yola ihtiyacı var 4 konser yapmayın bu yolu yapın yettiiiii yaaa
O bölgede yaşayanlar da aksine istemiyor, biz buraya iğne ucu kadar değeri olan kurum gelse bayram edecezYolun dışında birçok yatırım da lazım.
Merkezi hükumet Bağlum'u unutmuş durumda. Cumhurbaşkanı yılda 1 kez türbeye geliyor o kadar. Büyükşehir belediyesi de bu konuda sıfır.
Eskişehir yolu tarafını görüyorum da şaşırıyorum.
3,5 kg altın yatırdık 2004 yılında üzülme senden beterleri var .. 21 senemiz geçti 40 kere imar yapıldı bozuldu iptal oldu mahkemelik oldu oldu oldu.....hayaller kurardık biz on sene önce. Şarkı yaptim artik kendime .pul oldu pul yatirim cok yazik 3 dairem 10 daire olacak diye vah ki vah .sat sam 2 daire anca oluyor .aldigim kiralarla bi daire daha alirdim .kafam rahat yaşardım .nasip diyelim
Üstadım ben en fazla Nisan Mayıs ayına kadar beklerim yerimi,baktım bir hareket yok satarım yerimi,2017 yılında buraya verdiğim paraya Pursaklar da giriş katta daire alabiliyordum,şimdi Pursaklar da giriş kat daire fiyatları 2.5m , benim yer yarım daire bile almaz, nereden bakarsan bak külliyen zararPursaklar, buraları geçti.
Bağlum böyleyken Pursaklar ortada yoktu. 15 yıllık ilçe daha.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.