jeolojik etüd geldiği anda planı büyükşehire sunup askıya çıkarcaz dediler bugün aradım bu firmaya ulaşamazmıyız acaba
Çevre ve şehircilik bakanlığına verildi, oradan bilgi almak lazım. Bende başvuru yapmıştım, aynı cvb ı bana da yollamışlar.jeolojik etüd geldiği anda planı büyükşehire sunup askıya çıkarcaz dediler bugün aradım bu firmaya ulaşamazmıyız acaba
nisan mayıs ayında fiatlarda bir hareket olacağı belli yol bitecek imar planları askıda itiraz olmazsa inecek arsa fiatları yükselişe geçecek üstadım sen işte o zaman satamayacaksınÜstadım ben en fazla Nisan Mayıs ayına kadar beklerim yerimi,baktım bir hareket yok satarım yerimi,2017 yılında buraya verdiğim paraya Pursaklar da giriş katta daire alabiliyordum,şimdi Pursaklar da giriş kat daire fiyatları 2.5m , benim yer yarım daire bile almaz, nereden bakarsan bak külliyen zarar
Haydi BİSMİLLAHonaylanmış etüd YERBİS te görnür planlamacı biri görünyüleyebilir
Üstadım 3 yıldır Sincan a otobüs ile işe gidip geliyorum,( buradan bir şey olur mu diye) artık vücut hergun 4 saat yolu kaldırmıyor, burayı satar, arabamida satar kalanını kredi çeker bir ev alır otururum, giden her gün ömürden gidiyor çünkünisan mayıs ayında fiatlarda bir hareket olacağı belli yol bitecek imar planları askıda itiraz olmazsa inecek arsa fiatları yükselişe geçecek üstadım sen işte o zaman satamayacaksın
Bana göre olur ahmete veliye göre olmaz . Biri çıkar der sat kardeşim bi yol olmaz biride çıkar der ada parseli nedir satmak istersen alırım der . Ada parsel nedir ?Üstadım 3 yıldır Sincan a otobüs ile işe gidip geliyorum,( buradan bir şey olur mu diye) artık vücut hergun 4 saat yolu kaldırmıyor, burayı satar, arabamida satar kalanını kredi çeker bir ev alır otururum, giden her gün ömürden gidiyor çünkü
91412/4Bana göre olur ahmete veliye göre olmaz . Biri çıkar der sat kardeşim bi yol olmaz biride çıkar der ada parseli nedir satmak istersen alırım der . Ada parsel nedir ?
Arsanın yeri güzelmiş tam yerinde91412/4
Benim 110 metre var fazla yokBurda kaç metren var toplamda ?
Bir 100m2 daha alacak imkanım var ama ,ben buraya artık 5 kuruş para bağlamamBenim 110 metre var fazla yok
arsanın toplamı 14 dönümmüş hissedarlarıda tahminim 25 kişi vardırBir 100m2 daha alacak imkanım var ama ,ben buraya artık 5 kuruş para bağlamam
Aynen dediğiniz gibi hocam, yoksa aynı hissede sizde mi varsınızarsanın toplamı 14 dönümmüş hissedarlarıda tahminim 25 kişi vardır
yok benimkide oraya yakın arsanın metrekaresine göre fikir yürüttümAynen dediğiniz gibi hocam, yoksa aynı hissede sizde mi varsınız![]()
Şu anda yerel ve genel yönetimlerin tavrı ile şehrin batısı buralardan daha karlı yatırım bunu Bağlum'da yaşayan birisi olarak açıkça söyleyebilirim, sonuçta TOKİ olsun bakanlıklar olsun resmi kurumlar olsun hep şehrin batısına yapılıyor çünkü şehrin batısı daha düz ve raylı sistemler hep oraya çalışıyor. Bağlum altında arabası olan, şehirden çok uzaklaşmadan sessiz ve sakin müstakil emekli hayatı yaşamak isteyenler için birebir yer. Ama hala yaşamın hareketli döneminde olan için kesinlikle zor bir semt, otobüs ayrı dert trafiği ayrı dertÜstadım 3 yıldır Sincan a otobüs ile işe gidip geliyorum,( buradan bir şey olur mu diye) artık vücut hergun 4 saat yolu kaldırmıyor, burayı satar, arabamida satar kalanını kredi çeker bir ev alır otururum, giden her gün ömürden gidiyor çünkü
Söylediklerinize %100 katılıyorum hocam, daha doğru düzgün yol bile yok Bağlum a, şehir merkezine inmek için daracık bir cadde var, başka bir alternatif yok doğru düzgünŞu anda yerel ve genel yönetimlerin tavrı ile şehrin batısı buralardan daha karlı yatırım bunu Bağlum'da yaşayan birisi olarak açıkça söyleyebilirim, sonuçta TOKİ olsun bakanlıklar olsun resmi kurumlar olsun hep şehrin batısına yapılıyor çünkü şehrin batısı daha düz ve raylı sistemler hep oraya çalışıyor. Bağlum altında arabası olan, şehirden çok uzaklaşmadan sessiz ve sakin müstakil emekli hayatı yaşamak isteyenler için birebir yer. Ama hala yaşamın hareketli döneminde olan için kesinlikle zor bir semt, otobüs ayrı dert trafiği ayrı dert
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.