Mevla ya kaldıysa OLMUŞ BİL..Rant kapısı olmuş konserler, bunlardan da bi cacık olmadı, işimiz mevlaya kaldı
Ankapark'a harcanan 750 milyon dolarla da Keçiören bastan inşa edilirdi...Ben mi çok tarafsız bakıyorum, bilmiyorum da. Bu kadına 7 yılda 19 kez konser imkanı verilmiş. Ortalama 10 milyon lira alsa (Son konserde 30 almış) 190 milyon lira eder. Bu paraya yeni bir protokol yolu daha yapılırdı.
Ayrıca her bir konser sahnesi için 40 - 50 milyon lira veriliyor. Sayın başkanın kendi verdiği resmi rakamlar. Yanlış anlaşılmasın. Ben bu işin maliyetini sayın başkandan öğreniyorum.
Sadece bu kadına 300 milyon lira civarında para gitti. Bu parayla Bağlum baştan yapılırdı...
Ankapark'a harcanan 750 milyon dolarla da Keçiören bastan inşa edilirdi...
Şu an yapmayanı da konuşalım yani.Arkadaşlar burası siyaset yapma yeri diil şu yapmış bu yapmamış veya a parti b parti yeri diil biz önümüze bakalım bize bagluma bakalım siyaset yapacaksanız burda yapmayın lütfen
İmar ile ilgili olarak belediyeyi değil de Sütaş'ı mı konuşacağız ?Arkadaşlar burası siyaset yapma yeri diil şu yapmış bu yapmamış veya a parti b parti yeri diil biz önümüze bakalım bize bagluma bakalım siyaset yapacaksanız burda yapmayın lütfen
Ben onu desteklemiyorum saten su anki yapmayanida evet iyi demiyorum eskiyede iyi demiyorum siyaset yapmayida sevmem burasıda yeri diil. Siyaset yapmayalım demekde bu yönetimi savunuyorum anlamına gelmez burası siyaset sayfası diilŞu an yapmayanı da konuşalım yani.
Konuşma demek siyaset olur.
İmar ile ilgili tabikide belediyeyi konuşacağız eyer sen sütaşa basvuracaksan o seni ilgilendirirİmar ile ilgili olarak belediyeyi değil de Sütaş'ı mı konuşacağız ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.