imar planı belli mi konut mu ticari mi sanayi miÜst haçıl imarını görünce kimseden umudum kalmadı
emsal 2 25 mt yükseklik abi konuttan daha pahalı eder emin ol çevre yoluna cepeli iş yeri depolama çok kıymetli olur .antalyada 0.80 depo alanları 20 bin mtresi depo kirası dünya paraÜst haçıl imarını görünce kimseden umudum kalmadı
antalya döşemealtı dedğim yerde imar konut çıkmadı diye belediyeye çok tepki vardı şimdi konutların mt 8-9 bin arası yola cephe depolama alanları 25 binden bitti sayılıremsal 2 25 mt yükseklik abi konuttan daha pahalı eder emin ol çevre yoluna cepeli iş yeri depolama çok kıymetli olur .antalyada 0.80 depo alanları 20 bin mtresi depo kirası dünya para
Ama emsal 2 değil işteemsal 2 25 mt yükseklik abi konuttan daha pahalı eder emin ol çevre yoluna cepeli iş yeri depolama çok kıymetli olur .antalyada 0.80 depo alanları 20 bin mtresi depo kirası dünya para
Emsal 0.50emsal 2 25 mt yükseklik abi konuttan daha pahalı eder emin ol çevre yoluna cepeli iş yeri depolama çok kıymetli olur .antalyada 0.80 depo alanları 20 bin mtresi depo kirası dünya para
planda mor gözüken yer değilmiEmsal 0.50
Yükseklik 9.50
Çöp bir plan
antalya döşemealtı dedğim yerde imar konut çıkmadı diye belediyeye çok tepki vardı şimdi konutların mt 8-9 bin arası yola cephe depolama alanları 25 binden bitti sayılır
yakacık sanayi imarlı depolama alanı olarak belirlenen yerlerde 9,5 m orada ki yerlerden daha fazla edeceğini ümit ediyorum sebebi çok geniş yol güzergahı var.Emsal 0.50
Yükseklik 9.50
Çöp bir plan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.