Bende aynı fikirdeyim kışın da böyle giderse vay halimize...Hisar Mahallesi'nin mezarlık arkası tarafında son 1 aydır haftada 3 4 gün elektrik gidiyor bundan mı acaba, baya can sıkmaya başladı bu iş
O inşaatın olduğu arazi Pursaklar'a bağlı, imar şekli de farklı yanlış değilsemArkadaşlar merhaba bir sorum olacak , imar planı olmayan yerde inşaat nasıl yapılabiliyor ? Bizim villalık arazi ve çok katlının alt tarafı da villa ama bir üstü çok katlı bana çok saçma geldi .
Aynı mevki değil kiArkadaşlar merhaba bir sorum olacak , imar planı olmayan yerde inşaat nasıl yapılabiliyor ? Bizim villalık arazi ve çok katlının alt tarafı da villa ama bir üstü çok katlı bana çok saçma geldi .
konum tam olarak böyle Pursaklara mı bağlı bilemedim ?
keçiören kent bilgi ve parsel sorgu ile yaklaşık doğruya yakın bir tahmin yapılabilir.Karşıyaka gibi
Kışlabaşı dördüncü kez askıya çıktı ve cuma günü askıdan indi.Akıbeti ne olur bilinmez.lakin diğer planlardan tamamen bağımsız burası,zaten şenyuva ile beraber bu plan bu sefer inşallah çıkar diye ümit ediyorum.kışlabaşını oyalıyolar sanırım diğer imar planıyla aynı anda geçircekler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.