Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Baglum çok büyük bir proje oncelikle bu yolun bitmesi lazım imar in sonuclanmasi ve millet bahçesi Ballı börek olur ama ben bu paneli 8 senedir felan takip ediyorum çok şeyler yapılacaktı elde kalan yol ve millet bahçesi

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak , imar planı olmayan yerde inşaat nasıl yapılabiliyor ? Bizim villalık arazi ve çok katlının alt tarafı da villa ama bir üstü çok katlı bana çok saçma geldi .

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-09-29 at 12.46.22.jpeg
    WhatsApp Image 2025-09-29 at 12.46.22.jpeg
    382.6 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak , imar planı olmayan yerde inşaat nasıl yapılabiliyor ? Bizim villalık arazi ve çok katlının alt tarafı da villa ama bir üstü çok katlı bana çok saçma geldi .
O inşaatın olduğu arazi Pursaklar'a bağlı, imar şekli de farklı yanlış değilsem

kışlabaşını oyalıyolar sanırım diğer imar planıyla aynı anda geçircekler

konum tam olarak böyle Pursaklara mı bağlı bilemedim ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-09-29 at 13.35.39.jpeg
    WhatsApp Image 2025-09-29 at 13.35.39.jpeg
    523.6 KB · Görüntüleme: 64
kışlabaşını oyalıyolar sanırım diğer imar planıyla aynı anda geçircekler
Kışlabaşı dördüncü kez askıya çıktı ve cuma günü askıdan indi.Akıbeti ne olur bilinmez.lakin diğer planlardan tamamen bağımsız burası,zaten şenyuva ile beraber bu plan bu sefer inşallah çıkar diye ümit ediyorum.

yakın dönemlerde favorilere eklediğim çoğu ilan satılmış veya bir sebeple yayından kaldırımlış görülüyor. uzuun dönem önce eklediğim çakılı ilanlar hep duruyor. muhtemelen oltalama yapmak veya manipulasyon için tutulan ilanlar onlar.

Geri
Üst Alt