bu dönemde fiyatlama yapmak hiç mantıklı değil çünkü dönen rakamlar mantık dışı. bir kaç ay daha bekleyelim piyasa olumlu gelişmeleri bizden önce fiyatlarİyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bölgeye uzun zamandır gidemiyorum.Ben de sizin gibi uzun yıllardır bekliyorum, 91267 parsel ve bölgesi çok katlı olarak geçiyor. Ne kadardan gidiyor bilgisi olan var mı? İyi muhabbetler
Ben döşendi diye biliyorum, 2017 yılında arsayı aldıktan sonra doğalgaz boruları gelmişti orayaArkadaşlar bu bölgenin doğalgaz boruları döşenmemiş miydi. Bazı emlakçılar resim paylaşmış orada doğalgaz borusu döşenirken fotolar gördüm. Güncel ilan.
Bilgisi olan var mı
Esat bey bu sorunuza cevap olacaktırHAYIRLI OLSUN
Aşağıda konusu, mahallesi, mevkii, parselasyon plan numarası yazılı imar uygulaması dosyası onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 26.08.2025 tarihinden itibaren 1 ay (30 gün) süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.
KONUSU MEVKİİ ONAY TARİHİ 82328 Nolu İmar Uygulaması Bağlum Mahallesi Şenyuva Mahallesi
(Kışlabaşı Mevkii) Keçiören Belediye Encümeni`nin 19.06.2025 tarih ve 3234 sayılı kararı ile Ankara Büyükşehir Belediye Encümeni`nin 14.08.2025 tarih ve 2156 sayılı kararı
100 cü kez Askıya cıkmış sevinelimmi bilemedim!MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLI İŞLER,SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLİYORUM,KIŞLABAŞI ŞENYUVA İMAR PLANI VE BÖLGE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP YAZABİLİRMİ?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
çevresindeki ilanlara baktım 5500 ila 7000 arsası fiat yazılmışİyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bölgeye uzun zamandır gidemiyorum.Ben de sizin gibi uzun yıllardır bekliyorum, 91267 parsel ve bölgesi çok katlı olarak geçiyor. Ne kadardan gidiyor bilgisi olan var mı? İyi muhabbetler
Yavsş değil , hiç yok!! Bütün makinaları çekmişlerdiBu kadar YAVAŞ çalışma görmedim.
Hava da güzel. Kışın 5 ay yatacaksınız
Mustafa bey bunu belediye sayfasından bir kaç kez gördüm sanırım 3/yada 4 kez, sonuç değişmedi o nedenle sormuştum, bundan sonra ne olacak diye, ilginize teşekkür ederimEsat bey bu sorunuza cevap olacaktır
Evet beyefendi bencede,lakin değişen bir şey olmadı 3 ay sonra tekrar askıya çıkabilir.Buranın sonu nereye varacak bilemedim.teşekkürler100 cü kez Askıya cıkmış sevinelimmi bilemedim!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.