Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Gerçekten yol çok uzun acaba Bulvar in adı ne olur ismi bellek mi?

İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bölgeye uzun zamandır gidemiyorum.Ben de sizin gibi uzun yıllardır bekliyorum, 91267 parsel ve bölgesi çok katlı olarak geçiyor. Ne kadardan gidiyor bilgisi olan var mı? İyi muhabbetler

İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bölgeye uzun zamandır gidemiyorum.Ben de sizin gibi uzun yıllardır bekliyorum, 91267 parsel ve bölgesi çok katlı olarak geçiyor. Ne kadardan gidiyor bilgisi olan var mı? İyi muhabbetler
bu dönemde fiyatlama yapmak hiç mantıklı değil çünkü dönen rakamlar mantık dışı. bir kaç ay daha bekleyelim piyasa olumlu gelişmeleri bizden önce fiyatlar

Arkadaşlar bu bölgenin doğalgaz boruları döşenmemiş miydi. Bazı emlakçılar resim paylaşmış orada doğalgaz borusu döşenirken fotolar gördüm. Güncel ilan.
Bilgisi olan var mı

Arkadaşlar bu bölgenin doğalgaz boruları döşenmemiş miydi. Bazı emlakçılar resim paylaşmış orada doğalgaz borusu döşenirken fotolar gördüm. Güncel ilan.
Bilgisi olan var mı
Ben döşendi diye biliyorum, 2017 yılında arsayı aldıktan sonra doğalgaz boruları gelmişti oraya

Normalde kasım ayı son tarih ama 2 ay ek süre daha verilebilirmiş. Sabırsızlıkla bekliyoruz

MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLI İŞLER,SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLİYORUM,KIŞLABAŞI ŞENYUVA İMAR PLANI VE BÖLGE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP YAZABİLİRMİ?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

Aşağıda konusu, mahallesi, mevkii, parselasyon plan numarası yazılı imar uygulaması dosyası onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 26.08.2025 tarihinden itibaren 1 ay (30 gün) süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

KONUSU
MEVKİİ
ONAY TARİHİ
82328 Nolu İmar Uygulaması​
Bağlum Mahallesi Şenyuva Mahallesi
(Kışlabaşı Mevkii)​
Keçiören Belediye Encümeni`nin 19.06.2025 tarih ve 3234 sayılı kararı ile Ankara Büyükşehir Belediye Encümeni`nin 14.08.2025 tarih ve 2156 sayılı kararı​

Esat bey bu sorunuza cevap olacaktır

MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLI İŞLER,SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLİYORUM,KIŞLABAŞI ŞENYUVA İMAR PLANI VE BÖLGE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP YAZABİLİRMİ?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
100 cü kez Askıya cıkmış sevinelimmi bilemedim!

çevresindeki ilanlara baktım 5500 ila 7000 arsası fiat yazılmış

Asfalt atılan yerde ki mallnaları çekmişler, jiç bir çalışma kalmamış Hisar tarafında

ovacık plan notunda 30 kat onaylanıyor burası 16 kat çok deniyor ovacıkta etüdmü yapılmış ki 30 kat serbest

Asfalt çalışması hakkımda bilgisi olan yazabilir mi ?

Geri
Üst Alt