Araçta Gayrimenkul kartı gördüm sankiniye emlakçı olayım
Araçta Gayrimenkul kartı gördüm sankiniye emlakçı olayım
dogru mantık …Mantık bunu söylüyor arkadasım emlakçıta gerek yok. Bugün 200m2 arsana bir daire düşen yerde mütahitler inşaata başlarsa kaça satarsın? Enflasyon ortamında temelde alınan daire hissesi bitmiş daire fiyatınadır. Çünkü inşaatın bitişindeki değere göre fiyat biçerler. Bugün arsanın yan parseline temel atılsın sen de 200m2 arsana daire fiyatı istersin.
Çok saçma fiyatlar bunlar. Bu fiyata satılmaz ki. 7.000'e imarsız tarla bile yok çoğu yerde. Beklemek daha akıllıca. 10 sene bekledim. 10 sene daha beklerim. Peki bir şey soracağım buralara inşaat ruhsatı veriliyor mu? Verilmiyorsa hemen yanı başında mektebim ve diğer bir okul daha yapılmış bunlar nasıl izin alıyor?Satmaya kalksan m2 si 7bin civarı gider ama olması gereken çok daha yüksek. İlkbaharda uluharman, dedeardı, ova bölgesinde fiyatlar 20 bin olur benim tahminim. Enflasyon, imar onayı ve yolu da hesap ederek söylüyorum
İptalden önce ruhsat alanlar yapmış. İmar planı revize edilip gectikten sonra ruhsat çıkar tekrardan. Bu yıl sonuna kadar çözülür dedi başkanÇok saçma fiyatlar bunlar. Bu fiyata satılmaz ki. 7.000'e imarsız tarla bile yok çoğu yerde. Beklemek daha akıllıca. 10 sene bekledim. 10 sene daha beklerim. Peki bir şey soracağım buralara inşaat ruhsatı veriliyor mu? Verilmiyorsa hemen yanı başında mektebim ve diğer bir okul daha yapılmış bunlar nasıl izin alıyor?
Vay aleykümselam abi hoşgeldin sefa geldinYeni katıldım cümleten selamınaleyküm
ve aleyküm selamYeni katıldım cümleten selamınaleyküm
Şimdi yoldaşlar bu yol dediğimiz yol bi bağlumdan geçmiyor bunun pursaklar ayağı var dumlupınar ayağı var şuan oralarda yoğun bi çalışma var ve bildiğiniz dumlupınarın ekili tarlalarını yol yapıyorlar bu uzunlukta bi yolun altyapısını hazırlamak zemini oluşturmak haa diyince olcak işler değil zaten bu gördüğümüz asvaltta büyük ihtimalle ince bi alt katman yada deneme maksatlı bi asfalt olabilir sözleşmede polimer yeni nesil asfalt yapılacağı bilgisi var işin en kolay kısmı asfalt herşey hazırlandıktan sonraki hediye paketi aşaması yani . Bağlum hazır . Pursaklar gümüşoluk kurusarı arası hazır. Şuan hafriyat kamyonları ilk zamanlardaki gibi döküm sahasına değil kayalık alanlardan alınan hafriyatlar sürekli çubuk dumlupınar tarafına esenboğa üzerine gidiyor yolu oluşturmaya çalışıyorlar .. Sakin olun beklemede kalın geç olsun temiz olsun ama olacağından da şüpheniz olmasın bu işin artık geri dönüşü yok . Herşey geçmiş dönemden hazır zaten şuan bir kamyonun saatlik maliyeti 2-3 bin tl sadece hafriyatı döküm alanına dökmek için ödenen para 2 bin tl , Hisar belki tam olarak hazır değil tamamıyla , Ama karşıyakanın bütün imar yolları açılmış durumda aynı yolları bugün açmaya kalk milyonlarca dolar para demek ! Bunun herkes farkında RAHAT OLUN ..Geliyor gelmekte olan
![]()
haklısın asfalta atılması en kolay iş…Şimdi yoldaşlar bu yol dediğimiz yol bi bağlumdan geçmiyor bunun pursaklar ayağı var dumlupınar ayağı var şuan oralarda yoğun bi çalışma var ve bildiğiniz dumlupınarın ekili tarlalarını yol yapıyorlar bu uzunlukta bi yolun altyapısını hazırlamak zemini oluşturmak haa diyince olcak işler değil zaten bu gördüğümüz asvaltta büyük ihtimalle ince bi alt katman yada deneme maksatlı bi asfalt olabilir sözleşmede polimer yeni nesil asfalt yapılacağı bilgisi var işin en kolay kısmı asfalt herşey hazırlandıktan sonraki hediye paketi aşaması yani . Bağlum hazır . Pursaklar gümüşoluk kurusarı arası hazır. Şuan hafriyat kamyonları ilk zamanlardaki gibi döküm sahasına değil kayalık alanlardan alınan hafriyatlar sürekli çubuk dumlupınar tarafına esenboğa üzerine gidiyor yolu oluşturmaya çalışıyorlar .. Sakin olun beklemede kalın geç olsun temiz olsun ama olacağından da şüpheniz olmasın bu işin artık geri dönüşü yok . Herşey geçmiş dönemden hazır zaten şuan bir kamyonun saatlik maliyeti 2-3 bin tl sadece hafriyatı döküm alanına dökmek için ödenen para 2 bin tl , Hisar belki tam olarak hazır değil tamamıyla , Ama karşıyakanın bütün imar yolları açılmış durumda aynı yolları bugün açmaya kalk milyonlarca dolar para demek ! Bunun herkes farkında RAHAT OLUN ..Geliyor gelmekte olan
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.