Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Elinize sağlık, artık atılmaya başlamış rahatlamaya başlayabiliriz. Yukarda ki kamyonlar asfalt altı mıcır serme işlemi yapıyorlar gibi, kasıma kalmadan biter. Giden olursa bol bol çekelim video, foto. Bende 1-2 güne çekerim inş

Asfalt atılması ile beraber sarı sayfamda 1 tane bile hurdacilar tarafın'da satılık arsa ilanı kalmamış 5000 -6000 bine arsa mı kaldı. En aşağı yol kenarı arsa m2 fiyatı şuan 12.500 -15000 arası MK 265 'de en u daire 6.500.000 -7.000.000 tl 250 m2 bir daire düşse 3.7500 -4.000 milyon. Etmesi normal değeri oda şuan ki fiyatlar asfalt bittikten sonra daha üzerine fazlasıyla koyar.

Asfalt atılması ile beraber sarı sayfamda 1 tane bile hurdacilar tarafın'da satılık arsa ilanı kalmamış 5000 -6000 bine arsa mı kaldı. En aşağı yol kenarı arsa m2 fiyatı şuan 12.500 -15000 arası MK 265 'de en u daire 6.500.000 -7.000.000 tl 250 m2 bir daire düşse 3.7500 -4.000 milyon. Etmesi normal değeri oda şuan ki fiyatlar asfalt bittikten sonra daha üzerine fazlasıyla koyar.
Daire m2 alt limiti kalkarsa çok güzel olacak. 100 m2 arsası olana yüzde 50 ile verse 80m2 2+1 daire düşer. Alt limitin kalkması lazım

Arkadaşlar forumda yeniyim. Burada bayağı bilgilendirme yapıldığını gördüm ve yorumları okuyorum. 91436/3 parselde 450 metre bir arsam var 9 yıl önce satın aldım. Şu anda değeri ne civarda? bilenler bilgilendirme yapabilir mi? Ayrıca burayı imarlı olduğu için almıştım ama geçenlerde baktığımda yapılaşma başlamamış. Burada inşaat izni yok mu?

Arkadaşlar forumda yeniyim. Burada bayağı bilgilendirme yapıldığını gördüm ve yorumları okuyorum. 91436/3 parselde 450 metre bir arsam var 9 yıl önce satın aldım. Şu anda değeri ne civarda? bilenler bilgilendirme yapabilir mi? Ayrıca burayı imarlı olduğu için almıştım ama geçenlerde baktığımda yapılaşma başlamamış. Burada inşaat izni yok mu?
1 sene daha takip etmemeni tavsiye ederim. 1 sene sonra gel bak yol hala yapılmamış imar hala çıkmamışsa arsanı sat mezarı bekleme derim zira ben öyle yapacağım.

Bu yol artık yapılacak, yol bitince arsa fiyatları en azından %30 değer yapar.

İmar konusu ise belirsiz, ne zaman biter belli değil, sözler veriliyor ama tutulmuyor

1 sene daha takip etmemeni tavsiye ederim. 1 sene sonra gel bak yol hala yapılmamış imar hala çıkmamışsa arsanı sat mezarı bekleme derim zira ben öyle yapacağım.
Durum o kadar kötümü gerçekten? Benim anlayamadığım çevre yolunun dibi. Merkeze yakın bir yer neden böyle atıl kalmaya devam ediyor? İnşaat ruhsatı verilmiyor mu bu bölgeye?

ARKADAŞLAR HERKES BURAYI ARASIN IMARIN HIZLANMASI İÇİN ŞİKAYET BIRAKSIN VE NUMARALARI SUREKLI HAFTADA 1 KEZ ARAYALIM HERKES ARARSA SURE DAHADA KISALABILIR

VE MİLLET BAHÇESİ İÇİN CIMERE HERKES YAZSIN

ARKADAŞLAR NE KADAR ÇOK HERKES BUNU YAPARSA BIR AN ÖNCE HIZLANİR DİYORUM IŞLERIMIZ

NET MASAYI ARAYALIM IMARIN HIZLANMASI İÇİN ŞİKAYET BIRAKALIM ŞUNUDA BUZZAT BELİRTELIM BIZZAT BAŞKANA DIYE OZAMAN BAŞKANA GİDİYOR MESAJLAR !!!!!!!!!!!!

net masa Telefon: +90 312 361 10 65

bile aga yapılaşma yok .her kes yeni imarin onaylanıp. Insaat izninin verilmesi ni bekliyor. Kaca sation metre karesini satarsan arsanın.

bugünkü asfalt çalışması devam ediyor…

Ekli dosyalar

• 170B0FE6-296D-49A9-AC9C-24F1E9666967.jpeg
    170B0FE6-296D-49A9-AC9C-24F1E9666967.jpeg
    438.1 KB · Görüntüleme: 143
1.etapta 50 mt bulvar üstü arsa fiyatı en kötü yerde m2 fiyatı 8.500 TL DİYORLAR…..
iyi yerler 10.000-12500 TL olmuş

Benim arsa MK 265 in yan parseli yenimahalle tarafın'da kalıyor inşaat izni var ama en ufak kıpırdama yok belki yol açılırsa oradan başlarlar bilseler yapmaya

Hangi emlak sizin
Mantık bunu söylüyor arkadasım emlakçıta gerek yok. Bugün 200m2 arsana bir daire düşen yerde mütahitler inşaata başlarsa kaça satarsın? Enflasyon ortamında temelde alınan daire hissesi bitmiş daire fiyatınadır. Çünkü inşaatın bitişindeki değere göre fiyat biçerler. Bugün arsanın yan parseline temel atılsın sen de 200m2 arsana daire fiyatı istersin.

Satmaya kalksan m2 si 7bin civarı gider ama olması gereken çok daha yüksek. İlkbaharda uluharman, dedeardı, ova bölgesinde fiyatlar 20 bin olur benim tahminim. Enflasyon, imar onayı ve yolu da hesap ederek söylüyorum

Geri