Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Hocam biraz haber izleseniz nasıl olur ?
Haberlere bakarsan ağustos ayınds kiş geliyor, ben sahada çalişan fay kazısı yapan Türkiyenin sismik verilerini çıkaran kişiden bahsediyorum, kim ne kadar bilgili kimin ne dediği ne kadar çıkmiş araştir 🙂 istanbulda deprem olmayacak diyende var 7 üstü deprem bekleyende 😀

Demetevler bölgesinin zemininin ve binalarının çürük olduğunu bilmek için haber izlemek de gerekmiyor aslında.
Bağlum'a taşınması gerekliliği de ortada. 17 sene öncenin çizilmiş planları var. Sonradan Kazan'a taşınsın dendi diye duraksadı.

Demetevler bölgesinin zemininin ve binalarının çürük olduğunu bilmek için haber izlemek de gerekmiyor aslında.
Bağlum'a taşınması gerekliliği de ortada. 17 sene öncenin çizilmiş planları var. Sonradan Kazan'a taşınsın dendi diye duraksadı.
Şehirde konut stoklari oluşmuş, yapılaşma çoğu yerde tamamlanmak üzere, eski yerler kentsel dönüşüme girmiş kısacasi ati alan üsküdari geçmiş bundan sonra bağlumun nasibine ne düşerse. Kar, soğuk, yokuş gibi nötr etkenleride düşünüyor konut alanlar...

Bağlumdan başka çikiş yok mecburlar bağlumu açmaya ama bağlumdada stoklaşmiş imarlı arsa çok ama mecburen açacaklar ANKARA sıkıştı iyi geceler

Bağlumdan başka çikiş yok mecburlar bağlumu açmaya ama bağlumdada stoklaşmiş imarlı arsa çok ama mecburen açacaklar ANKARA sıkıştı iyi geceler
İnşaat iznini er ya da geç açacaklar orası kesin, belediyenin imarlı arsaları imarsız hale düşürmesi başta maddi sonrasında hukuken zaten imkansız. Ha açıldıktan sonra müteahhitler gelmez orası ayrı

Yağmurlu bi pazar gününde ticaret yapalım abilerim kardeşlerim Karşıyakada ticari+konut bir yer arıyorum satan bilen yazarsa sevinirim böyle bişey grubumuz içinde güzel olur devamıda gelebilir ..

Geri
Üst Alt