Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Yol çalışması durdu mu, hisar tarafında hiç görmedim. Bağlum otobüs durakları ile ostim kavşağı arasında herhangi bir çalışma görmedim ben.

Değerli arkadaşlar Protokol yolunun asfalt serimi için Büyükşehir belediye ye başkanlığına yazdım aldığım cevap şu şekilde :: 11.08.2025 13:16 tarihinde açmış olduğunuz 10492056 numaralı başvurunuz YOL VE ASFALT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ? tarafından 'Bahse konu talebe istinaden belirtilen yolda mevcut imar planına göre göre yol açım çalışmalarımız devam etmekte olup, tamamlanması akabinde asfalt serim programına alınması planlanmaktadır.' şeklinde cevaplanmıştır. Başvurunuzla ilgili memnuniyet anketini https://baskent153.ankara.bel.tr/Home/Survey?Token=yAeOIHrj adresinden doldurabilirsiniz. B002

Değerli arkadaşlar Protokol yolunun asfalt serimi için Büyükşehir belediye ye başkanlığına yazdım aldığım cevap şu şekilde :: 11.08.2025 13:16 tarihinde açmış olduğunuz 10492056 numaralı başvurunuz YOL VE ASFALT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ? tarafından 'Bahse konu talebe istinaden belirtilen yolda mevcut imar planına göre göre yol açım çalışmalarımız devam etmekte olup, tamamlanması akabinde asfalt serim programına alınması planlanmaktadır.' şeklinde cevaplanmıştır. Başvurunuzla ilgili memnuniyet anketini https://baskent153.ankara.bel.tr/Home/Survey?Token=yAeOIHrj adresinden doldurabilirsiniz. B002
Yolu acmayacaklar, vatandaş trafikten şikayet edincede mimarlar odasının üzerine atacaklar,iyi ihtimal mimarlar odasını imar planını onaylamayq mecbur bırakacaklar sanki

Belediye çiftlik olmuş, geçen gün planlama odasına girdim , 6 masa eleman var. İş yapan1 kişi yok. Yazık bize. Yandaşa kadro vereceğim diye , paraları nereye akıtıyorlar. Ak partisi gelir, kendi yandaşını doldurur, mhp di gelir aynı, chp si gelir aynı. Yazık bize. Liyakatlı 2 kişi 6 kişinin yaptığını rahatlıkla yapar. Güzel ülkem, ne hale geldin. Memura imarla ilgili soru soruyorum, yanlış bilgi veriyor, doğrusunu ya da ki odadaki 6 kişilik masadan 1 tane emekliliği gelmiş teyze cevaplıyor. Bizde bunlardan iş bekliyoruz. Daha çoookkkk bekleriz

Belediye çiftlik olmuş, geçen gün planlama odasına girdim , 6 masa eleman var. İş yapan1 kişi yok. Yazık bize. Yandaşa kadro vereceğim diye , paraları nereye akıtıyorlar. Ak partisi gelir, kendi yandaşını doldurur, mhp di gelir aynı, chp si gelir aynı. Yazık bize. Liyakatlı 2 kişi 6 kişinin yaptığını rahatlıkla yapar. Güzel ülkem, ne hale geldin. Memura imarla ilgili soru soruyorum, yanlış bilgi veriyor, doğrusunu ya da ki odadaki 6 kişilik masadan 1 tane emekliliği gelmiş teyze cevaplıyor. Bizde bunlardan iş bekliyoruz. Daha çoookkkk bekleriz
Malesef masabaşı salla başı al maaşı memur sayısı çok fazla. Grev yaptılar etkilenen oldumu bilmiyorum...

Bundan sonra "şehir plancıları" ve harita mühendisleri odalarıyla da işbirliğini büyüteceğiz. Bu protokoller şehrimize mühendislik ve tasarım değeri katacak. Çarpık planlamaların ardından kentsel dönüşümle yaşanabilir bir Keçiören hedefliyoruz.... sözler başkana ait.

Anlaşılan şehir plancilari ile tam bir uyum icinde çalışılacak. Yeni imara bu malum oda dava açmadığı an 30 yillik bu lanet süreç bitmis olur diye düşünüyorum.

Haberin Linkini bırakıyorum:

Odalara ödenek çıktı işte. Al gülüm ver gülüm

Öncelikle hayırlı olsun, inşallah Bağlum'dan geçer

Ankara'nın metrosunu Ulaştırma Bakanlığı yapar

İstanbul'un metrosunu Ulaştırma Bakanlığı yapar

İBB ve ABB Başkanları ne iş yapar? İller Bankasından gelen paralar nereye gider, şov yapmak için harcanır.

Keşke en başından Ulaştırma Bakanlığı yapsaydı, şimdiye biterdi

Belediyelerin elinden imar planları hazırlama ve onaylama yetkisi de alınsın, Çevre Şehircilik Bakanlığına devredilsin, parti ayrımı olmaksızın belediyeler çiftlik olmuş, rant kapısı olmuş, nasıl olsa seçilmiş

Arkadaşlar burası siyasi tartışma yeri diil burası bir imar için veya baglum için faydamız veya sizlerin faydası olabilirmi veya imar için haberleşme yeridir varsa sizin fikirleriniz buyurun yazın yada konuşalım ama a,b,c parti tartışması yapmayalım

Her defasında yazıyorum imar için gerekirse Keçiören belediyesini hergun net masayı arayalım başkana iletilmesini isteyelim belki birazda olsun faydamız dokunabilir hizlanabilir ama burda siz a,b,c parti tartışması yapıyorsunuz lütfen yapmayalım

Arkadaşlar burası siyasi tartışma yeri diil burası bir imar için veya baglum için faydamız veya sizlerin faydası olabilirmi veya imar için haberleşme yeridir varsa sizin fikirleriniz buyurun yazın yada konuşalım ama a,b,c parti tartışması yapmayalım

Her defasında yazıyorum imar için gerekirse Keçiören belediyesini hergun net masayı arayalım başkana iletilmesini isteyelim belki birazda olsun faydamız dokunabilir hizlanabilir ama burda siz a,b,c parti tartışması yapıyorsunuz lütfen yapmayalım
Amacim asla siyaset degil ama boyle herseyi falan filan belediyelere baglamalari insani cileden cikariyor kardesim bu sadece Belediye ile alakali bir durum olmus olsaydi Kecioren metrosu 20 yilda tamamlanmazdi...Rant nerede ise Belediyede Bakanlikta oraya kayar bunu anlayabilmemiz icin Prof olmamiza gerek yok yillardir bu yapildi bize...Her seferinde bekledik su gelir yapar bu gelir yapar diye ama yok neden cunku Baglum rant bolgesi degil...Belediyenin unuttugu yerlerde devasa yapilasmalar basliyor arastiralim bakalim orada kimlerin arsasi var kimin tarlasi varda oralar imara aciliyor ve gokdelenler rezidanslar dikiliyor... Vatandas da cikmis hala belediye diyor buna kiziyorum ben...

Geri
Üst Alt