O zaman yol bitimiyle birlikte ayni dönemde imar işi de çözülmüş oluyor.Arkadaşlar bugünkü toplantıya katıldım. Zemin etüt çalışmaları bitmiş. Çevre ve Şehircilik bakanlığına gönderilmiş. İmar yıl sonuna kadar çıkacağını tahmin ediyorlar
O zman şehir plancıları odası tekrar itiraz eder ve süreç yine sekteye uğrar. Keşke onlarla konuşsalar da itirazı engelleseler. Zemin etüdünün çevre ve şehircilik bakanlığına gitmesi çok iyi olmuş. Bizim yazmamız gereken yerler varsa yazalım , hızlandırmak için.Kat yüksekliklerinde bir değişiklik olamayacak. Yoğunluk aynı kalacak.
Hayırlısı inşallahJeolojik etüd çalışması şehircilik bakanlığına gitmiş 1 ay içinde çıkar deniyor. Parsellerde genel anlamda değişme olmayacakmış. Villalık arsalar çok katlıya dönmeyecek denildi. Çok katlılatfa kat düşmesi olmayacak denildi
Hayırlısı inşallah
Konu nedir, kaçırdım ben galiba?Portaş 28 milyar
Bakınız Google
Şehir plancıları odası ile görüşüyor musunuz? diye bir soru geldi. İmar müdürü şehir plancıları odasının itiraz etmemesi için onlarla sürekli görüşüyoruz, onların ne istediğini biliyoruz dedi.O zman şehir plancıları odası tekrar itiraz eder ve süreç yine sekteye uğrar. Keşke onlarla konuşsalar da itirazı engelleseler. Zemin etüdünün çevre ve şehircilik bakanlığına gitmesi çok iyi olmuş. Bizim yazmamız gereken yerler varsa yazalım , hızlandırmak için.
Hobi bahçeleri de soruldu. Oralarla ilgili bir çalışma yok dendi.Bunun Bağlum için bir önemi olur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 69612
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.