Askıya çıkan ne klasik parsel revizyonu çok katlı değilBi özür dilersin artık.
Memoli sen de.
Askıya çıkan ne klasik parsel revizyonu çok katlı değilBi özür dilersin artık.
Memoli sen de.
Geneli için dediler bugünkü toplantıdaBende belediye ye gittim çok katlılarla ilgili değil klasik parseller içinmiş inşaat ruhsatı çok katlılar için en erken 2 yılda çıkar dediler
Çok katlılar icinmi çevre şehircilik bakanlığından gelinir denildi ? Peki o geldikten sonra ne zaman belli olurmuşJeolojik etüd çalışması şehircilik bakanlığına gitmiş 1 ay içinde çıkar deniyor. Parsellerde genel anlamda değişme olmayacakmış. Villalık arsalar çok katlıya dönmeyecek denildi. Çok katlılatfa kat düşmesi olmayacak denildi
1 aya bakanlıktan gelir 3 aya sonuçlandırırız denildiÇok katlılar icinmi çevre şehircilik bakanlığından gelinir denildi ? Peki o geldikten sonra ne zaman belli olurmuş
Saolun teşekkürler1 aya bakanlıktan gelir 3 aya sonuçlandırırız denildi
Çok katlılar değişiklik olmadan aynı şekilde etüd çalışması yapılıp baanlığa gönderilmişAskıya çıkan ne klasik parsel revizyonu çok katlı değil
teşekkürler emeğin için tuncer kardeşÇok katlılar değişiklik olmadan aynı şekilde etüd çalışması yapılıp baanlığa gönderilmiş
Bağlum kimin ahını aldıysa altında kaldı valla. Yazıklar olsun köstek olanlara.
Keçiören merkez nüfusu taşımadığından Bağlum imara açılmak zorunda kalındı 2000 lerin başlarında, Devlet, halkın duyduğu gibi kaçtığı Keçiören adını taşımasından kaynaklı Bağlum'a nüfus getirecek herhangi bir şey yapmadı, üzerine şark kurnazı bölge emlakçısı bütün malı üstüne toplamak için fiyatları öldürdü, bununla beraber ucuzluk ile ne kadar çingene, pis insan varsa doluştu, üzerine hem Keçiören hem de Büyükşehir şehrin bütün pisliğini buraya yığdı. Böyle bir ortam varken de pek kimse buraya rağbet göstermedi. Şu anda yavaştan bu tablo değişmeye başladı, şehrin kalabalığından kaçmak isteyen doktor avukat vs. insanlar buralara gelmeye başladı. İnşallah yol Pursaklar'da olduğu gibi buraları da canlandırır.Bağlumdan umudumu kestim ben.. o bölgeye karşı bir inat var veya zamanında yönetimdekiler oraya bir düğüm atmış olmalı ki gelen çözemiyor sorunlarını.. Yol yakacığa ivediğe kuzey yıldızına vs yarar ötesini bilmem bağlum sıkıntı
Yetkililerden alınan bilgiye göre (Üstte yazılanlar) 2 senesi var gibi anladım bensuan farklı bılgıler var bırı bılgı olarak soyluyo 3 ay dıyor bır baskası 2-3 yıl dıyor :S
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.