A
Akkaya36
Abi ovacığın altı su evet ama bu vakti zamanında bölgeyi değersizleştirmek için söylenen kalıplaşmış sözler . Bugün fore kazığı sistemiyle yapılıyor binalar hepsinde drenaj var direk gider hattına bağlı altı suda olsa asitte olsa var bir çözümü . Bu kadar gecikmesinin sebebi vakti zamanında belediye encümenlerinin yozgat bulvarı cepheye bakan forum göbek ve orta göbek arasındaki alanı bi şekilde kentsel servis alanı ticari konuta çevirmeleridir . Bölgede üst göbek ve orta göbek arasıda sadece konut imarlı idi ve burada hissesi olan hakim savcının sayısı çok fazlaydı açtıkları davalar üst ve orta göbek arasınıda kentsel servis alanı yapma çabalarından ki yaptılar . Bu yüzden bu kadar gecikti . Bölgede insanların elinden arsaları ufak bi payla arsaya girip izalei şuyu açıp satılan davalı arsaları toplaya toplaya aldılar . Süreç bu yüzden bu kadar uzadı . Şuan zaten ovacık bitti denilebilir . Kalan gördüğünüz boşluk arsaların nerdeyse hepsi kamu hissesi okuldur spor alanıdıt yeşil alandır parktır bu tip yerler . Ovacık bitti zaten .Ben niye almadım ovacıktan buraya çok kat imar vermezler diye buralar bataklıktı bir fırıldaklık döndü çok kat verdiler sıkıntılı zemini var hala burdan 10 milyona ev alanlara şaşıyorum 70 kiometre ilerde deprem olsa burası 3 kat aşağı yere gömülür zemin bataklık ama bağlum zeminide iyi açılacak yollarda süper 3 yıl kaldı hadi inşallah olacak