Ankara'daki çoğu Emlakçı özellikle Yakacık ve Bağlum'u baya yerden yere vuruyor, Saraycık, Yenikent ve Temelli'yi göğe çıkarıyor. Bizim buralar vatana ihanet suçu işlemiş gibi kimse yüzüne bakmıyor.
Kesinlikle katılıyorum, ben de öğrenci olmasam geleceğim ama derslerim var. Bağlum'da yatırımı olan, Bağlum'da oturan kim varsa hep talepkar hep vizyonlu hep gelişmek istiyoruz kafasında olmalı ve bunu üst yöneticilere sürekli söylemeli. Bağlum'da şu anda ciddi bir toplu ulaşım sorunu var otobüsler çok dolu ve çok yavaş. Bağlum'a giden bütün yolların başı sonu trafik yani nereden bakarsak falso bir durumda BağlumArkadaşlar tamamen haklısınız ama bağlum un yararına biz ne yaptık bide öle düşünelim bağlum da konuşma günleri oluyor belediyeden yetkililer geliyor hangimiz katıldık bağlumun yararına bir kaç kişi dışında hepimiz bir olup o konuşmalara katılalım herşeyi söyleyelim imar ruhsat açılımı için hızlanması için 50 lik yol hızlanması için vs
Evet siz ögrencisiniz anlıyorum sizi ya diğerleri katılanlar çok az sayıda o kadar üye varız burda anca burda yazıyoruz burda yazmakla kimse sesimizi duymuyor hepimiz katılalım şikayet lerimizi dile getirelimKesinlikle katılıyorum, ben de öğrenci olmasam geleceğim ama derslerim var. Bağlum'da yatırımı olan, Bağlum'da oturan kim varsa hep talepkar hep vizyonlu hep gelişmek istiyoruz kafasında olmalı ve bunu üst yöneticilere sürekli söylemeli. Bağlum'da şu anda ciddi bir toplu ulaşım sorunu var otobüsler çok dolu ve çok yavaş. Bağlum'a giden bütün yolların başı sonu trafik yani nereden bakarsak falso bir durumda Bağlum
Metro konusu çok güzel peki bu fikrinizi toplantılarda konuşmalarda dile getirseniz eyer imkanınız varsa güzel olur50 metrelik yolun açılmasıyla yakacık tarafından metro ring seferlerinin bağluma yapılması mümkün diye düşünüyorum yakacık bağlum sınırında zaten bağlum son durağa mesafe fazla değil. İvedik e bağlum son duraktan direk otobüs hattı olabilir 50 metrelik yol bağlum her tarafa birleştiriyor. Yolun açılması çok önemli hem ulaşım hem gelişim açısından. Eski yönetimler bağlum u önemsemedi bunun faturasını çok ağır ödediler. Şuan yeni yönetim baya ilgileniyor. Yolun açılmasıyla çok güzel gelişmeler bekliyorum. Emlakçı konusu ise hepsi için demiyorum ama keçiörendeki Emlakçılar olumsuz düşüncelerinin bedelini zaten şimdiden ödüyorlar. Keçiörendeki dışındaki Emlakçılar çatır çatır bağlumda hem arsa hem konut açısında güzel iş yapıyorlar. 1 yıla kalmaz inşallah yolun açılması.
Teşekkürler inşallah çoğunluk oluruz ve katılırız halk buluşmasındaTabikide Kara bey 50 metrelik yolun açılmasıyla halk buluşmasında mutlaka konuyu vede bağlum için ne yapılabileceği konularını mutlaka ileteceğim şuanki yönetim gayet güzel gidiyor inşallah güzel gelişmeler kısa sürede kısmet olur.
Benim evim 50 M lik yola 2. Parsel ama çukurda olduğundan net görünmüyor, Hisar tarafındayım ben birkaç iş makinesi ve kamyon gördüm yolda çalışanBiraz önce kuzey yıldızı yakacıktaydım protokol yolu kum çakıl taşıyla dolu alt yapı vs işleri yapılıyor makinalar oradaydı çalışmalar sürüyor bilginize… mk inşaatın karşısında ilk resimde bir inşaat başlamış umarım güzel şeyler olacaktır herkes için
Ekli dosyayı görüntüle 66966
Ekli dosyayı görüntüle 66967
Benim arsamda 43795/1 nasıl sizce bakabilir misiniz yüksek yerde kalıyor ama sizce nasılBenim evim 50 M lik yola 2. Parsel ama çukurda olduğundan net görünmüyor, Hisar tarafındayım ben birkaç iş makinesi ve kamyon gördüm yolda çalışan
50 M lik yola kuş uçuşu 1.5 KM uzaklıkta ama yoldan ziyade etrafında villa siteleri var üzmez gibi geliyor ama Bağlum ve Yakacık çok belirsiz bizim de Karşıyaka mahallesinde Villalık arsamız da var aslındaBenim arsamda 43795/1 nasıl sizce bakabilir misiniz yüksek yerde kalıyor ama sizce nasıl
Yolun gerçekten bölgeye katkı yapacağını düşünenlerden misiniz50 M lik yola kuş uçuşu 1.5 KM uzaklıkta ama yoldan ziyade etrafında villa siteleri var üzmez gibi geliyor ama Bağlum ve Yakacık çok belirsiz bizim de Karşıyaka mahallesinde Villalık arsamız da var aslında
Bu konuda çok emin değilim ama şu anda Bağlum ve Yakacık'a müteahhiti çekecek bir özellik yok, bende de herkes gibi 50 M lik yol önemli bir arter konumuna gelirse geçtiği bölgeye yatırım çekebilir mi acaba düşüncesi var.Yolun gerçekten bölgeye katkı yapacağını düşünenlerden misiniz
Yinede yolun açılmasına sevinmek gerekir diğer türlü dediğiniz gibi bir özellik yok şuan bu iki bölgedeBu konuda çok emin değilim ama şu anda Bağlum ve Yakacık'a müteahhiti çekecek bir özellik yok, bende de herkes gibi 50 M lik yol önemli bir arter konumuna gelirse geçtiği bölgeye yatırım çekebilir mi acaba düşüncesi var.
Şuan metre kare fiyatlarını bilginiz varsa Yakacık kuzey yıldızı bağlum için yazabilirmisinizBu konuda çok emin değilim ama şu anda Bağlum ve Yakacık'a müteahhiti çekecek bir özellik yok, bende de herkes gibi 50 M lik yol önemli bir arter konumuna gelirse geçtiği bölgeye yatırım çekebilir mi acaba düşüncesi var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.