W
WowTurkeySevdalısı
Burada yatırımları olan biri olarak Bağlum ile ilgili bir şeyler yapılmıyor olmasına kızıyor ve atıfta bulunuyor olabilir miyim sence
Sözleşme imzalanmaları bekleniyorKİK sayfasında ihalelerin değerlendirme aşamasının bittiği görünüyor
ortada imar planı yokki neyine dava açacaklar. Şehir plancıları odası seçimden önce dava açıp planı iptal etttirdi zatenBağlum imar planına yeni dava açılmış, projeler durdurulmuş, bilgisi olan var mı?
Bizim bahsettiğimiz 1. ve 2. etap imar planları. şehir plancıları odası mart ayında iptal ettirdi.Benim villa arsası var, proje çizdirdim son ana kadar mahkeme kararı yoktu, pazartesi dava dolayısıyla durduruldu dendi, daha 1 hafta önce projesini geçirenler oldu. Ayrıca proje ile ilgili kot vs bilgileri uygulama planı olmasa vermezler. Yani dava önce açolmış olabilir ama durdurma bu hafta başladı. Sizin bilgileriniz farklı ise takip edebileceğim dava vs bilgisi verebilirseniz sevinirim.
Benim de 2 etap, ne olup bittiğine anlam veremedimBizim bahsettiğimiz 1. ve 2. etap imar planları. şehir plancıları odası mart ayında iptal ettirdi.
Şehir plancıları odasının açtığı dava sonucu imar planları iptal kararı. İptal gerekçelerinden biri de şehircilik ilkelerine aykırılık. Bu kavram o kadar soyut ki hukuki ve maddi hiçbir dayanağı yok. Hiçbir yerde şehircilik ilkeleri diye belirlenmiş bir metin yok. Dolayısıyla istedikleri herşeyi bu kavramın içine sokup iptal gerekçesi yapabiliyorlar. Çankaya'da Yenimahalle'de belediyenin yaptığı her iş şehircilik ilkelerine ve kamu yararına uygun ama diğer bölgelerde belediyelerin yaptığı yollar, alt üst geçitler parklar, imar planları vb hepsi şehircilik ilkelerine ve kamu yararına aykırı. Mamak çöplüğünün üstüne 50 kat, Yenimahalle'deki bataklık arazilere 50 kat, Etlik 50 kat, Çankaya'nın her tarafına devasa gökdelenler normal; ama Bağlum' gelince doğallık bozuluyor, şehir trafiğine baskı oluyor, Ankara'ya hava girişi engelleniyor, şehircilik ilkeleri ortaya çıkıyor. Bu şehir plancıları odası en az 10 yılımızı çaldı.Benim de 2 etap
Kardeşim burda siyaset yapmayın yaa yeter ya a parti b parti bizi ilgilendirmez bize bağlum a güzel yapılacak iş varsa veya proje varsa paylaş burası parti tartışılacak sayfa diil.Boğazına düşkün adamlar nasıl da belli oluyor. Ah Bağlum ah
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.