W
WowTurkeySevdalısı
Bütün ihaleler canlı yayınlanıyor. Bunda bir şey yok. İhale sonuçları şeffaf değil. Kötü teklif veren yandaşlara bile ihale veriliyor. Sonrası itiraz.
Ben kesin olacak demiyorum sadece arayıp konuştuğum için bu bilgiyi veriyorum ama son günlerde grupta hep olumsuz ve negatif şeyler paylaşiyon sanki kesin eminsin gibi olmayacak gibi burda eyer bu bölge de yerin varsa biraz pozitif olsun inşallah . Herkeside umutsuzlaştirmaBende ihaleyi alan firma ile görüştüm
tamam![]()
Peki size ne dedi ?Bende ihaleyi alan firma ile görüştüm
tamam![]()
Biliyorum ihaleyi alan firma daha belli değil yanlış yazdım düzelttim yazıyı. Yani belediye ile görüştüm .İhaleyi kazanan belli değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.