Merkez etap nereleri kapsıyor, bizim Mesire alanının arkasında yerimiz var orası da dahil mi?
Merkez etap nereleri kapsıyor, bizim Mesire alanının arkasında yerimiz var orası da dahil mi?
burası 1.etap ESKİ PLANA GÖRE İMAR PLANI
2.ETAP ESKİ İMAR PLANINA GÖRE
1.2. ETAP BURALAR MERKEZ ETAP I BULAN ARKADAS BURADA paylaşabilir2.ETAP ESKİ İMAR PLANINA GÖRE
paylaştığım yerler YENİ PLAN DEĞİL.SADECE 1.2.ETAP İMAR bölgeleri için fikir vermek maksadıyla paylaştım.1.2. ETAP BURALAR MERKEZ ETAP I BULAN ARKADAS BURADA paylaşabilir
belediye imar veya şehir planlamayı ararsanız en doğru cevabı alırsınızBenim arsam merkezde site arsasi bizidemi kapsıyor acaba okulun alti hemen
beklemeye sabretmeye devamimarla konuştum 1ve2 etapla ilgili değil dediler.
Hangi numarayı arayacağız bizlerde arayalımimarla konuştum 1ve2 etapla ilgili değil dediler.
4445276 net masa Telefon: +90 312 361 10 65Hangi numarayı arayacağız bizlerde arayalım
Teşekkürler paylaşımın ve bilgilendirmen için4445276 net masa Telefon: +90 312 361 10 65
Zeki ÇEVİK
0312 361 10 32 belediye imar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.