A
3,5 kg altın diye hesaplamıştım .o dönemdeŞu an satsanız ne kadar yapar ?
6.5 kilo altın yapıyormuş 2003 te aldıysanız
Doğrudur ben de netten baktım 8 Tl diyor gramı ona göre hesapladım3,5 kg altın diye hesaplamıştım .o dönemde
Bahse konu ada parselin de içerisinde bulunduğu Bağlum planlarına altlık oluşturacak jeolojik etüt çalışmaları devam etmekte olup, çıkacak jeolojik etüt raporunun ardından, rapora esas yeni imar planları hazırlanabilecektir. İmar planına ait çalışmaların kesinleşmesinin ardından bölgedeki inşaat iş ve işlemleri devam edebilecektir. İyi günler dileriz. Cimer e başvurum ve Keçiören belediyesi cevap yazısı | KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞI |
Allah yardımcın olsun ama biz sat desek satacak mısın ?Benim arsanın imarı var bagkent sitesinin hemen önü ama ruhsat vermiyorlarmış borç gırtlağa dayandı ne yapmalıyım satiyim mı
Fikir alışverişinde bulunmaya çalışıyorum satacak psikolojideyimAllah yardımcın olsun ama biz sat desek satacak mısın ?
Çok güzel bi gelişme hayırlı olsunKeçiören Belediyesi’nin ilgili birimlerinden edinilen bilgilere göre, Merkez Etap içerisinde bulunan parseller için inşaat ruhsatı başvuruları yapılabilecek. Bu gelişme, bölgede inşaat ve yapılaşma faaliyetlerinin yeniden başlamasının önünü açarken, yatırımcılar ve arsa sahipleri için de önemli bir fırsat anlamına geliyor.
Hatırlanacağı üzere, Bağlum’da imar planları çeşitli teknik, hukuki ve idari nedenlerle bir süredir askıda kalmış, bu durum yeni yapılaşmaların önünde engel teşkil etmişti. Merkez Etap’ın ruhsata açılması, bölgenin yeniden canlanması ve yerel ekonominin hareketlenmesi açısından olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Yetkililer, vatandaşların ruhsat başvurusu yapmadan önce parsellerine ilişkin teknik bilgi ve koşulları belediyenin ilgili müdürlüklerinden öğrenmelerini öneriyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.