Kadıköy(T3)
Yenisahra(M4, M12)
Çarşı(M5, M12)
Yenisahra(M4, M12)
Çarşı(M5, M12)
Evet 15 dakikakda zor metrobüse gittim ve çok yorulduydumO dolanbaçlı merdiveni mi kastediyorsunuz? Onun kestirmesi var da bir türlü hangi çıkış olduğunu anlayamadım akasyaya giden bir tünel var
Salı pazarına gidiyormuş gibi yapıp metrobüs istayonunda salı pazarının aksi yönüne dönülüyordu diye hatırlıyorum. Salı pazarı sanırım sağ tarafta hatta tuvaletler ve ispark vardı. En son gittiğimde tünel kapalıydı ama aylar oldu
sanki kasıtlı olarak ileride birbiriyle rakip firmalara ihale edilecekmiş gibi, değil mi?istanbul'da perondan perona aktarma maalesef gerçekleştirilmiş bir konsept değil. yolcuları önce turnike katına çıkarıp sonra yeniden aşağıya indirince süre giderek uzuyor. üstüne araya mecidiyeköy ve gayrettepe'deki gibi uzun aktarma koridorları eklenince iyice çekilmez hâle geliyor
Usanki kasıtlı olarak ileride birbiriyle rakip firmalara ihale edilecekmiş gibi, değil mi?
Mecidiyeköy ve aktarma kolaylığı mı?Yenikapı aktarma yeri çok kolay metrodan 1 kat çıkınca Marmaray m1 m2ye hemen ulaşıyorsunuz mecidiyeköyde m2den çıkınca biraz yürüyerek m7 turnikesi sonrası Allah kolaylık versin metrobüste aynı m11e aktarma eziyet zaten yeterince yürüyoruz bide magmaya iniyoruz
m2 ile m7 arasında çok bir mesafe yok gayrettepede m2 m11 kadar yürüyüş yolu var güzel yapmışlarMecidiyeköy ve aktarma kolaylığı mı?
Güzel şaka hocam
Hocam sıkıntı o değil, sıkıntı bu kadar çok aktarma yapılıp ve neredeyse yan yana olan hatlar arasında neden ara turnike katı yok?m2 ile m7 arasında çok bir mesafe yok gayrettepede m2 m11 kadar yürüyüş yolu var güzel yapmışlar
P A R AHocam sıkıntı o değil, sıkıntı bu kadar çok aktarma yapılıp ve neredeyse yan yana olan hatlar arasında neden ara turnike katı yok?
Neden insanlar en üste kadar çıkıp bir daha en alt inmek zorunda kalıyor?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.