Tema düzenleyici

Aktarma Kolaylığı

O dolanbaçlı merdiveni mi kastediyorsunuz? Onun kestirmesi var da bir türlü hangi çıkış olduğunu anlayamadım akasyaya giden bir tünel var

Salı pazarına gidiyormuş gibi yapıp metrobüs istayonunda salı pazarının aksi yönüne dönülüyordu diye hatırlıyorum. Salı pazarı sanırım sağ tarafta hatta tuvaletler ve ispark vardı. En son gittiğimde tünel kapalıydı ama aylar oldu
Evet 15 dakikakda zor metrobüse gittim ve çok yorulduydum

istanbul'da perondan perona aktarma maalesef gerçekleştirilmiş bir konsept değil. yolcuları önce turnike katına çıkarıp sonra yeniden aşağıya indirince süre giderek uzuyor. üstüne araya mecidiyeköy ve gayrettepe'deki gibi uzun aktarma koridorları eklenince iyice çekilmez hâle geliyor
sanki kasıtlı olarak ileride birbiriyle rakip firmalara ihale edilecekmiş gibi, değil mi?

Yenikapı aktarma yeri çok kolay metrodan 1 kat çıkınca Marmaray m1 m2ye hemen ulaşıyorsunuz mecidiyeköyde m2den çıkınca biraz yürüyerek m7 turnikesi sonrası Allah kolaylık versin metrobüste aynı m11e aktarma eziyet zaten yeterince yürüyoruz bide magmaya iniyoruz
Mecidiyeköy ve aktarma kolaylığı mı? 🤣🤣🤣🤣🤣

Güzel şaka hocam

M2 ile M7 arası da yürüme çok ama Gayrettepe'deki M2 ile M11 arasındaki gibi değil yine de. Gerçi Gayrettepe'de sadece M2 ile M11 değil M2 ile Metrobüs arası da fazla yürüme var birkaç yıl önce Levent tarafına gitmiştim eve dönerken M2+Metrobüs+Marmaray yapmıştım Gayrettepe'de M2'den inip Metrobüs'e binmek için bayağı yürümüştüm.

m2 ile m7 arasında çok bir mesafe yok gayrettepede m2 m11 kadar yürüyüş yolu var güzel yapmışlar
Hocam sıkıntı o değil, sıkıntı bu kadar çok aktarma yapılıp ve neredeyse yan yana olan hatlar arasında neden ara turnike katı yok?
Neden insanlar en üste kadar çıkıp bir daha en alt inmek zorunda kalıyor?

Geri