Köprü altyapısı buna müsait değilVeya tramvay(Daha güvenli daha hızlı daha pratik)
15 Temmuz 1970’lerde -yanlış hatırlamıyorsam-50’ler teknolojisiyle inşa edilmiş bir köprü çok şey beklememek lazımVeya tramvay(Daha güvenli daha hızlı daha pratik)
O3134 te yanmış bugün
İETT'nin şuan kaç milyon tl zararı var?
Veya tramvay(Daha güvenli daha hızlı daha pratik)
Köprü altyapısı buna müsait değil
2015 model conecto g parası + yangın söndürme ekipmanları + yolun kapanmasıyla etkilenen metrobüs akbil eksileri ne kadar ederseİETT'nin şuan kaç milyon tl zararı var?
Hiç beğenmedim. Metrobüs ruhunu öldürüyor umarım olmazCRRC Art 2.0 var işte tekerlekli tramvay.
Metro'ya benziyor ama tekerlekleride koyunca metrobüs olmuş çok yakışır İstanbulaHiç beğenmedim. Metrobüs ruhunu öldürüyor umarım olmaz
Bence yakışır CRRC kalite maşallah.Hiç beğenmedim. Metrobüs ruhunu öldürüyor umarım olmaz
Nasıl ya hangi köprüKöprü altyapısı buna müsait değil
15 Temmuz Şehitler KöprüsüNasıl ya hangi köprü
2012 modelleri Anadolu tarafında var zaten, 3 yaş genci niye metrobüsteConecto G'ler metrobüs aracı değil aslında, metrobüsün gerçek araçları alınıp conectolar dış hatlara dağıtılmalı
Metrobüs hattının ihtiyacını karşılamaları için alındılar .2012 modelleri Anadolu tarafında var zaten, 3 yaş genci niye metrobüste
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.