@AutobusBunun da verisi var. Dün metrobüs hattını 725.559 kişi kullanmış. her gün 700 bin kişinin kullandığını varsayarsak ayda 21 milyon yolcu yapar.
@AutobusBunun da verisi var. Dün metrobüs hattını 725.559 kişi kullanmış. her gün 700 bin kişinin kullandığını varsayarsak ayda 21 milyon yolcu yapar.
10 vagonlu olması ve arıza oranı düşük olmasından dolayı sanırım. Birde Metrobüs Anadolu yakasında neredeyse yok gibi bir şey çoğunluğu Avrupa yakasında. Tek handikapı Marmarayın Halkalıdan 15 dk da bir kalkması. Metrobüsün avantajı ise metro ve marmarayın hiç gitmediği İBB Sosyal Tesisler durağı sonrası bütün metrobüs durakları.Marmaray, yolcu sayısı olarak Metrobüs ile rekabete girdi sanırım.
Bunun da verisi var. Dün metrobüs hattını 725.559 kişi kullanmış. her gün 700 bin kişinin kullandığını varsayarsak ayda 21 milyon yolcu yapar.
Marmaray Günlük Yolcu Sayısı
Marmaray’ın yolcu sayısı her geçen gün hızla artmaya devam ediyor. bu yıl, 24 Şubat 2024 tarihinde 737 bin 981 yolcuyla Marmaray bu yılın günlük rekorunu kırmıştır.
Bakan Uraloğlu, ”Sirkeci – Üsküdar arasını boğazın altından 4 dakikada geçebilen bir Marmaray, yolcularına her zaman hızlı ve keyifli bir yolculuk sunuyor. Vatandaşlarımızın bu hatta olan yoğun ilgisi bizlere büyük bir mutluluk ve gurur veriyor. Marmaray, asrın projesi ünvanını koruyarak İstanbul’un ulaşımına nefes aldırmaya ve katkı vermeye devam ediyor.” açıklamasında bulundu.
Kaynak: marmaray.istanbul/2024-marmaray-yolcu-sayisi/
2024 yılı için
Ekli dosyayı görüntüle 73028
Biraz daha zorlarsanız KonuMarmaray, yolcu sayısı olarak Metrobüs ile rekabete girdi sanırım.
Hala metrobüscüyüm Marmarayda sıkılıyorum yolculukta. Marmarayda yolculuk ederken dışarıyı seyretmek için insanların suratına bakmak zorunda kalıyorsun cam için fakat metrobüs miss gibi manzarayı izle izle git. Özellikle en arka kapıda ayakta durarım. Artık kapının açılmasını refleks olarak kendi geri atıp kapanınca aynı yerime geçiyorum. Marmarayın benim için tek artısı baya serin olması onu da Yılan Akialar ile kapatabiliriz
Özellikle karşıdan gelenler metrobüse aktarmak için de kullanan çok oluyor. Ayrıca maalesef metrobüs Söğütlüçeşme ilerisi için yetersiz kalıyor devreye marmaray giriyor. Gebze - Söğütlüçeşme arası mecbur marmarayMarmaray daha pahalı değil mi, metrobüsü geçmesi çok ilginç
İnsanlar metrobüsten bıktı Demekki.Marmaray daha pahalı değil mi, metrobüsü geçmesi çok ilginç
Niye metrobüsten bıksınlar metrobüs bir yere kadar. Söğütlüçeşme ilerisine gitmek için mecbur marmaray kullanmak zorundasın trafiği çekmek istemiyorsan. Anadolu yakasına nadir geçerim, geçersem Marmaray kullanırım aksi takdirde hep metrobüsİnsanlar metrobüsten bıktı Demekki.
Tamam aşağı yukarı bilmişim işte
Marmaray daha konforlu belki o yüzdendirMarmaray daha pahalı değil mi, metrobüsü geçmesi çok ilginç
Niye metrobüsten bıksınlar metrobüs bir yere kadar. Söğütlüçeşme ilerisine gitmek için mecbur marmaray kullanmak zorundasın trafiği çekmek istemiyorsan. Anadolu yakasına nadir geçerim, geçersem Marmaray kullanırım aksi takdirde hep metrobüs
Akialar mercedes actros tırın metrobüs hali gibiHala metrobüscüyüm Marmarayda sıkılıyorum yolculukta. Marmarayda yolculuk ederken dışarıyı seyretmek için insanların suratına bakmak zorunda kalıyorsun cam için fakat metrobüs miss gibi manzarayı izle izle git. Özellikle en arka kapıda ayakta durarım. Artık kapının açılmasını refleks olarak kendi geri atıp kapanınca aynı yerime geçiyorum. Marmarayın benim için tek artısı baya serin olması onu da Yılan Akialar ile kapatabiliriz![]()
Demek ki Actros motoru takılı bu Akia'larda. Gerçi sesleri benzemiyor.Akialar mercedes actros tırın metrobüs hali gibi
Evet , arkadan adapte edilmiş hali.Demek ki Actros motoru takılı bu Akia'larda. Gerçi sesleri benzemiyor.
Meritor diferansiyelden dolayıdır muhtemelen. Sesi IKARUS gibi çıkıyor.Demek ki Actros motoru takılı bu Akia'larda. Gerçi sesleri benzemiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.