Yine gidip en dandik araçları alacaklarsa inşallah hiç onaylanmaz2021 de kredisi bulunan 300 adet otobüs alımı halen bekliyormus ayrıca.
Yine gidip en dandik araçları alacaklarsa inşallah hiç onaylanmaz2021 de kredisi bulunan 300 adet otobüs alımı halen bekliyormus ayrıca.
Metrobüs içindi bildiğim kadarıyla. Metrobüsteki araçlar iyi bence.Yine gidip en dandik araçları alacaklarsa inşallah hiç onaylanmaz
Ben o çapı göremiyorum. Metrobüs araçlarında çok iyi bir iş çıkarıp 12 metreliklerde resmen sıvadılar.İBB yeteri kadar finansmana sahip olsaydı CapaCity yi de alırdı bence. Mercedes Capacity başlığında paylaştım afişini.
İETT kendi aracını üretiyor ne güzel işteBen o çapı göremiyorum. Metrobüs araçlarında çok iyi bir iş çıkarıp 12 metreliklerde resmen sıvadılar.
Böyle değil. Ben ulaşım ile ilgili harcama rakamlarını İBB'nin resmi raporu olan 2025 yılı yatırım programından aldım. Siz de keşke haber bültenlerinden değil de resmi evraklardan alsaydınız. Neyse, onu da ben bulup çıkarayım.Yardımcı olur mu bilmiyorum ama şöyle bir bilgi var.
Böyle değil. Ben ulaşım ile ilgili harcama rakamlarını İBB'nin resmi raporu olan 2025 yılı yatırım programından aldım. Siz de keşke haber bültenlerinden değil de resmi evraklardan alsaydınız. Neyse, onu da ben bulup çıkarayım.
Bilemiyorum. Ben teklifle moderatör olmuştum, kendim başvurmadım.Emren bende moderator olmak isterim nasıl olunur?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.