Netspeed ve millenicom da sorunlar olduBen hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış.
Şuandada İnternet hizmeti veremiyor diyorlar.Ben hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış.
Hocam sizin kullandığınız İnternet nasılBen hiçbir sorun yaşamadım tüm sitelere ve sosyal medyalara erişiyorum. Herhalde bazı internet sağlayıcılarda sorun çıkmış.
Türknet kullanıyorum hızda düşüş var ama bağlantı sorunu yok.Hocam sizin kullandığınız İnternet nasıl
Turknet iyimiTürknet kullanıyorum hızda düşüş var ama bağlantı sorunu yok.
Hız olarak orta ama fiyatı ucuz.Turknet iyimi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.