1 Eylülde gideceğim umarım görürümEkli dosyayı görüntüle 79571Konserlere bu şekilde
Ben de yarın, 5, 8 ve 9 Eylülde gideceğim.Ekli dosyayı görüntüle 79571Konserlere bu şekilde
Ben de yarın, 5, 8 ve 9 Eylülde gideceğim
Demode rapçisırf Ceza için 1 eylülde giderim
Seviyoruz abicim, yani gelirse Uzi de dinlerdim hatrına,ama ben eskikafalıyım, Cahit Berkay bile bana favori geliyorDemode rapçi
Yok ebesi, neyse win gelirSon durak bilme oyununu fotoğrafla soruyorlar sanıyordum emojilerle falan bilmeye çalışıyormuşuz
Başka tüyoMeşale gelirse olimpiyatkoy deyin yapistirin
İzmar otobüsünü bulamadım nerede tam olarak ? Standlara baktım göremedim. İki Belde ve bir yeni Conecto gördüm standların yakınındaOrdaki standlardan birseyler alin veriyorlar
AYRICA SU ALCAKSANIZ IZMAR OTOBUSUNDEN ALIN ORDA SADECE 3 TL GEREKSIZ YERE 15 TL VERMEYIN
Adamım son durak bilme yarışmasana gitebilecek misin benden önce bakalım nasılmış diyeİzmar otobüsünü bulamadım nerede tam olarak ? Standlara baktım göremedim. İki Belde ve bir yeni Conecto gördüm standların yakınında
Girdim iki resim gösterip semti tahmin ettirmeye çalışıyorlar. Onları kelime olarak birleştiriyorsun mesela deniz ve gökdelenler resmi gösterdiler MavişehirmişAdamım son durak bilme yarışmasana gitebilecek misin benden önce bakalım nasılmış diye
9 eylule girdigin ana yoldaİzmar otobüsünü bulamadım nerede tam olarak ? Standlara baktım göremedim. İki Belde ve bir yeni Conecto gördüm standların yakınında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.