Sanırım Lozan'dan girmişti @dragi35 hocam, T2'yi de kullanacağım demişti9 eylule girdigin ana yolda
Sanırım Lozan'dan girmişti @dragi35 hocam, T2'yi de kullanacağım demişti9 eylule girdigin ana yolda
Bu arada izmar harbi ucuzmusSanırım Lozan'dan girmişti @dragi35 hocam, T2'yi de kullanacağım demişti
Bayrak ve tren istaatonuBaşka tüyo
Ooooh, basito basito, valla gitmek için çoooooooooook uğraşacağımBayrak ve tren istaatonu
Alsancak Gar
O gorille ne anılarım vardı kaldırışını izlemek hüzunlü geldiFuar'da ki Lunapark ı kaldırmışlar bu biraz üzücü
Buldum geniş yolda varmış. Belde içine yapmışlar.9 eylule girdigin ana yolda
Ben bulamadım sergi nerede başka eski otobüsler var mı sanos fln ?Bu arada izmar harbi ucuzmus
Eshot sergiside baya ugraamislar ve eninde sonunda O345'e binmis oldum![]()
Ben bulamadım sergi nerede başka eski otobüsler var mı sanos fln ?
Belediye caddesindeydi en son park etmis o345KBen bulamadım sergi nerede başka eski otobüsler var mı sanos fln ?
2003, 2004 ve 2007 Belde var O345K var bir de 2025 Conecto var bir taneBen bulamadım sergi nerede başka eski otobüsler var mı sanos fln ?
2025 Conecto nerede tam olarak2003, 2004 ve 2007 Belde var O345K var bir de 2025 Conecto var bir tane
Basmane'den girince Göl Gazinosunu geçtikten sonra sağda kalıyor Açıkhava tiyatrosuna giden yolda2025 Conecto nerede tam olarak
Lozan'dan girince ters mi kalır illa Basmane'den mi geçmeliyimBasmane'den girince Göl Gazinosunu geçtikten sonra sağda kalıyor Açıkhava tiyatrosuna giden yolda
Basmaneden gir daha iyiLozan'dan girince ters mi kalır illa Basmane'den mi geçmeliyim
838 ile gar'da indikten sonra bayağı yürüyeceğimBasmaneden gir daha iyi
Eshot sergisine net git guzel yqpmislqr qyricq eshottqn makette isteyebilirsin838 ile gar'da indikten sonra bayağı yürüyeceğim
470 kullanmak en iyisi
Lozandan girince dümdüz yürüsen karşına çıkarLozan'dan girince ters mi kalır illa Basmane'den mi geçmeliyim
Ondan TCV'li kitap ayıracı verdiler.Son durak bilme yarismasindan verirler sana da heralde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.