Yunan gemisi bilerek çarpmış olabilir. diyor. hava açık KÖR Değil heralde bu gemi.Bizim ülkemizde kazaların temeli tedbirsizlik ihmarkarlarlıktır ama hiç önlem alınmaz bunu insanlara sorunca olacağı varmış kadere bağlarlar hep
Yunan gemisi bilerek çarpmış olabilir. diyor. hava açık KÖR Değil heralde bu gemi.Bizim ülkemizde kazaların temeli tedbirsizlik ihmarkarlarlıktır ama hiç önlem alınmaz bunu insanlara sorunca olacağı varmış kadere bağlarlar hep
Keşke öyle bir imkanım olsa çok isterdim bu olayın hatırlanmasını bana kalsa bu bir kaza olmayada bilirHocam gündeme getirmek için. Gazetecilerle konuşabilirsen konuşun.
bazı kaynaklarda 15:30 gibi gayet aydınlık bir saatte yaşandığı yazıyorYunan gemisi bilerek çarpmış olabilir. diyor. hava açık KÖR Değil heralde bu gemi.
Adamların Jetini düşürdük diye gemiyemi çarptılar.Keşke öyle bir imkanım olsa çok isterdim bu olayın hatırlanmasını bana kalsa bu bir kaza olmayada bilir
hocam bunu tespit etmek bence pekte zor olmasa gerek bu benim düşüncemAdamların Jetini düşürdük diye gemiyemi çarptılar.
Gemi Panama Bandıralı Gemi. Narden biliyorlardı Türk Mürrettabatı varki.
benim şahsi fikrim bu, bir intikam gibi düşününAdamların Jetini düşürdük diye gemiyemi çarptılar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.