Tema düzenleyici

kısayolunuzunu kullanıcısının son içeriği

1. kısayolunuzunu

Mersin'de Hava Durumu

Aynı yer sanki muharebe geçirmiş gibi olmuş. :O Bu arada Mersin Belediyesinin logosu nereden gelmekte? Çok garip görünüyor.
  2. kısayolunuzunu

Toplu Taşıma / Kentsel Planlama / Şehircilik ile Alakalı Makale, Haber vb. Paylaşımı

Doğru ve genel verimlilik bakımından daha iyi ancak bunun düzgün bir şekilde işleyebilmesi için transfer hatlarının düzgün bir şekilde planlanıp ona göre zamanlanması gerekiyor. Bir de hem İETT hem de ESHOT genel olarak hat bölmüyor. Kısaltıp "Diğer şeyleri kullanın" diyor.
  3. kısayolunuzunu

Herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı ne olurdu

Hocam afferdisiniz ama çıksam ne yazar acaba? Bildiğim kadarıyla yok ama.
  4. kısayolunuzunu

2025 Yılı ADNKS Tahminleri

Demesi kolay, neden gitsinler? Örneğin biz Niye İzmir'e taşındık? Eğitim ve Sosyal İmkanlar için. Ben niye İstanbul'da okuyorum? Üniversite için. Benim için eğitim, bir başkası için iş, bir diğeri için ise hayat. Sizin diğer şehirlerde düzgün bir şekilde bu imkanları sağlamanız gerekiyor...
  5. kısayolunuzunu

Bilmiyorum hocam, çok eskilere gidiyor. Biraz da gezgin bir aile olunca tam bir şey demek doğru olmuyor. Çok yüksek ihtimal benim olduğum grup azınlıktadır. Bu arada Fatih olmasının sebebi ise Ailemden bazı üyelerin Balkanlar ve diğer yerlerden İstanbul'a gelmesi.
  6. kısayolunuzunu

Bu sisteme göre evet, zaten o komik geliyor.
  7. kısayolunuzunu

İstanbul/Fatih, o zaman? Bana da bu mantıksız geliyor. Geçen seneye kadar İstanbul ile gram alakam olmamasına rağmen bu sisteme göre İstanbulluyum.
  8. kısayolunuzunu

Memleket tanımı ne? Onu merak ediyorum. Doğum Yeri? Babanın Doğum yeri? Annenin doğum yeri? Nüfusa kayıtlı olduğunuz Nüfus idaresi? Bu soruların her birine farklı bir cevabım var. Ama şu da var büyükşehirlerin çoğu rahatlar iken İç Anadolu sonrasında bir nüfus patlaması yaşanırdı.
  9. kısayolunuzunu

Toplu Taşıma / Kentsel Planlama / Şehircilik ile Alakalı Makale, Haber vb. Paylaşımı

Daha yeni okuduğum bir makaleye benziyor, bulabilirsem atarım. Raylı sistemlere kış hazırlığı yapmak gerçekten maliyetli bir şey. Ve nadiren kar yağan yerler için böyle bir yatırım yapmak pek de mantıklı değil. İstanbul örneği mantıklı olur mu bilmiyorum çünkü arada kar yağabiliyor ancak...
  10. kısayolunuzunu

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

Şöyle bir fotoğrafı çekerken neye dikkat etmem gerekiyor?
  11. kısayolunuzunu

Bana daha çok Açık Mor : Yarbay Rütbesi Mor : Marmaraybağımlısı Profil Fotoğrafı Neon Mor ...

Bana daha çok Açık Mor : Yarbay Rütbesi Mor : Marmaraybağımlısı Profil Fotoğrafı Neon Mor : Albay Rütbesi gibi geliyor.
  12. kısayolunuzunu

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ana hatlarda dolmuş olmasa bile yan hat olarak bir alternatif sunmalılar. Dolmuş güzergahına otobüs hattı koyulup düzgün sıklık verilmediği sürece dolmuş hattına dokunulmamalıdır. Hat zaten verimsiz ise dolmuşçular o hattı almaz. Ayrıca belki ben A'dan B'ye hızlı gitmek istiyorum? Neden elimden...
  13. kısayolunuzunu

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Halen çalışsa idi işime yarayacak olan hat idi. Neden kalktı acaba?
  14. kısayolunuzunu

İçinden geçeni söyle!!!

Hobi olarak ilgileniyorum, hocam. Bir ara kariyer olarak şehir planlamacılığı düşünmüştüm (Cities Skyline's şehrine bakmayın o eğlence). Ancak bir başka hobim daha ağır bastığından ona doğru yöneldim.
  15. kısayolunuzunu

Raylı Sistemlere Ne Kadar Yakınsınız?

Hocam bende geçen sene o yurtta kalırken 6 vesai yapıyordum. MK19/GSB Ring + M9 + M3 + M7 + M11 + 48U Sabahleyin saatleri denk gelirse de ; 36AY + M11 + 48U ile de oluyordu. Yeni binanızda en kısa sürede oturabilmeniz dileğiyle hocam. :) Hocam, 146T ile Basın Sitesinden, Tem Yolu 2'e 1 saat...
Geri