Olabilir dikkat etmedim çok keşfetime düşmüştü.Bu eski görüşme @Rick Grimes farklı bir konuda bilgilendirmisti
Olabilir dikkat etmedim çok keşfetime düşmüştü.Bu eski görüşme @Rick Grimes farklı bir konuda bilgilendirmisti
Pininfarina yapsaydı güzel olurdu.Tasarımı diğer markalar gibi yabancı tasarım şirketlerine yaptırsalarmış keşke.
Bence de yakışmış ..Hep sarı sarı nereye kadarAma beyaz tabela yakışmış.
Bu beyefendi Fatih Altaylı’ nın programına çıkıp öho esnafının sorunlarını anlatmıştı. Hem mal sahibi hem de avukat
Ben her gün biniyorum çok güzel.Alınan otobüse hiç binen oldu mu? Performans, gürültü ve konfor olarak nasıl acaba?
üretimlerden belli oluyor. Hayırlı olsun İstanbul halkınaHABAŞ OTOBÜS FİRMASINA ZİYARET
Özulaş Toplutaşım A.Ş. Yönetim Kurulu, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından HABAŞ Otobüs Üretim Tesisleri’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan vekilleri Fesih Yıldızlı ve Serhat Akçakaya ile birlikte Başkan yardımcıları Mehmet Arı,Necdet Aksu,Mehmet Ali Alpata ve yönetici Nihat Aktaş ile diğer şirket yöneticileri de ziyaret programına katıldı. Program kapsamında heyet, fabrikanın üretim sahasını yerinde inceleme fırsatı buldu.
Ziyaret sırasında Genel Müdür Hüseyin Bey ve Üretim Müdürü Cemal Koçarslan, Özulaş yönetimine üretim süreçleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi.
Fabrika gezisinde,otobüs gövde üretim hatları,montaj ve kalite kontrol aşamaları,yeni nesil araç teknolojileri,güvenlik ve dayanıklılık test süreçleri hakkında teknik sunumlar yapıldı.
Özellikle toplu ulaşım araçlarında dayanıklılık, yolcu güvenliği ve yakıt verimliliği konularındaki geliştirmeler dikkat çekti. Ziyaret, yalnızca teknik bir gezi olmanın ötesinde, toplu ulaşım sektöründeki gelişmelerin karşılıklı değerlendirilmesine de vesile oldu.
Özulaş heyeti, sahada kullanılan araçların üretim aşamalarını yerinde görmenin hizmet kalitesi açısından önemli bir kazanım olduğunu ifade etti.
HABAŞ yetkilileri ise Türkiye’de toplu ulaşım hizmeti sunan firmalarla iletişim halinde olmanın, sahadaki ihtiyaçlara uygun üretim yapabilmek açısından büyük değer taşıdığını vurguladı.
Ekli dosyayı görüntüle 106168
Ekli dosyayı görüntüle 106169
Ekli dosyayı görüntüle 106170
Ekli dosyayı görüntüle 106167
Ekli dosyayı görüntüle 106166
Büyük ihtimalle yeni alımlar yapıldı.
Kısacası güzel 81 şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun dileyelim.üretimlerden belli oluyor. Hayırlı olsun İstanbul halkına
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.