Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Hocam ben Ayberk in ne dediğini anlamıyorum
Ayberkin de anlamadığı kanısındayım
SIlivri de kullanılan bmc belde onun fotoğrafı da bu engelli almıyor diyorsa ya sultan city veyahut bmc belde
silviri de belde yok. Beldelerde en azından eshottakilerde sanırım engelli rampası falan sonradan takıldı
Karataş karatao yazdım o sayılır mı
Sayılmaz >:))

İşte bahsettiğim halk otobüsleri . Mavi yeşil renk olanlar . Bunlarla çoğu kez Kadıköy'e gitmiştim bir dönem nakit para da geçiyordu . 2003-2004 yılları . Zaman içinde bunlardan kalmadı hepsi yeşil ve sarı oldu .

1769800753111.png

İşte bahsettiğim halk otobüsleri . Mavi yeşil renk olanlar . Bunlarla çoğu kez Kadıköy'e gitmiştim bir dönem nakit para da geçiyordu . 2003-2004 yılları . Zaman içinde bunlardan kalmadı hepsi yeşil ve sarı oldu .

Ekli dosyayı görüntüle 105235
Baya eskisiniz 😀 man sg220,ikaruslar,citarolar bu arada hey gidi taksim trt binası çok emek verdik 48,48n hatlarından a222 de

Baya eskisiniz 😀 man sg220,ikaruslar,citarolar bu arada hey gidi taksim trt binası çok emek verdik 48,48n hatlarından a222 de
ben Yeditepe de Master yaparken sene 2003 falandı . hep Kayışdağı'ndan bu otobüsle Kadıköy e giderdim . Ama hep Güleryüz marka denk gelirdi . Yeşil çevre dostu diye biliyorum ama hem mavi hem yeşil onu bilmiyorum :)

Umarım bunu telafi edecek kadar sık otobüs seferi yaparlar .
Otobüsün herhangi bir yükünü almiyorlardi, iki araç degistirmeyip hızlı gitmek isteyenlerin tercihiydi, yeni hatlar konuldu,metrolar gelisti artık istek kalmayınca kapandı gitti, İstanbulda artık dolmuşlara gerek olmadığını düşünüyorum

SarıÖzelHalkOtobüsleri Dünyası Can Kaya tek katlı küçük 12 metre ve körüklü araçları yapay zeka fotomontajla fotoşopla çift katlı yapıyor
Ben görüntüleri hiç sevmedim
Eskiler eskiden güzeldi😭😭😭

Geri