Hocam ben Ayberk in ne dediğini anlamıyorumLions city alçak girişli ve alçak tabanlı olarak ikiye ayrılıyor diye biliyorum. Eshottaki hangisi bilmiyorum
Hocam ben Ayberk in ne dediğini anlamıyorumLions city alçak girişli ve alçak tabanlı olarak ikiye ayrılıyor diye biliyorum. Eshottaki hangisi bilmiyorum
Ayberkin de anlamadığı kanısındayımHocam ben Ayberk in ne dediğini anlamıyorum
silviri de belde yok. Beldelerde en azından eshottakilerde sanırım engelli rampası falan sonradan takıldıSIlivri de kullanılan bmc belde onun fotoğrafı da bu engelli almıyor diyorsa ya sultan city veyahut bmc belde
Sayılmaz >Karataş karatao yazdım o sayılır mı
Baya eskisinizİşte bahsettiğim halk otobüsleri . Mavi yeşil renk olanlar . Bunlarla çoğu kez Kadıköy'e gitmiştim bir dönem nakit para da geçiyordu . 2003-2004 yılları . Zaman içinde bunlardan kalmadı hepsi yeşil ve sarı oldu .
Ekli dosyayı görüntüle 105235
ben Yeditepe de Master yaparken sene 2003 falandı . hep Kayışdağı'ndan bu otobüsle Kadıköy e giderdim . Ama hep Güleryüz marka denk gelirdi . Yeşil çevre dostu diye biliyorum ama hem mavi hem yeşil onu bilmiyorumBaya eskisinizman sg220,ikaruslar,citarolar bu arada hey gidi taksim trt binası çok emek verdik 48,48n hatlarından a222 de
Yeşil çevre dostu cummins motorben Yeditepe de Master yaparken sene 2003 falandı . hep Kayışdağı'ndan bu otobüsle Kadıköy e giderdim . Ama hep Güleryüz marka denk gelirdi . Yeşil çevre dostu diye biliyorum ama hem mavi hem yeşil onu bilmiyorum![]()
Geri gelmez, dolmuşlar artık taksiye döneceklerBu arada maalesef 2023 te Bostancı - Taksim dolmuşları kalkmış . Bence talep çok olursa ileride yine geri gelir .
Ekli dosyayı görüntüle 105240
Umarım bunu telafi edecek kadar sık otobüs seferi yaparlar .Geri gelmez, dolmuşlar artık taksiye dönecekler
Otobüsün herhangi bir yükünü almiyorlardi, iki araç degistirmeyip hızlı gitmek isteyenlerin tercihiydi, yeni hatlar konuldu,metrolar gelisti artık istek kalmayınca kapandı gitti, İstanbulda artık dolmuşlara gerek olmadığını düşünüyorumUmarım bunu telafi edecek kadar sık otobüs seferi yaparlar .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.